Čo vymýšľate s dvojročným deťmi? Poďte sa vzájomne inšpirovať, mám pocit, že mi dochádzajú nápady 🙈
U nás - maľovanie, kreslenie, autá, Duplo, prelievanie, presypávanie. Mimo iné chodenie von, atd. Zaujíma ma ale niečo čo sa dá vymyslieť, vytvoriť a nestojí to veľa (viz pastelky a papier, pomoc v kuchyni a podobne) 😊
Katka má inspirativní alba, mrkni i mezi starší / mladší děti. https://www.modrykonik.cz/blog/katerina108/album/hratky-2-2-5-roku-c7vaku/
@malenka3 to je krásný....a zároveň pro mě tak smutný. Ani jedno by nezvládl, to je jak sci-fi pro mě...
@me_druhe_ja 🥺
@malenka3 nedá se nic dělat. 🙂 Třeba se k takovým hrám dostaneme taky někdy mezi 3-4 rokem. 🙂 Což tak odpovídá jeho opoždění. 🙂
Ahoj, my chodíme na cvičení 2x týdně(něco jako Sokol pro malé a pak při DDM), 1x týdně plavání a pak když se naskytne, tak nějaké tvoření pro děti s maminkami. Jinak procházky venku, návštěvy, aby jsme nebyly ani ve špatném počasí jen doma.
@limali Naší budou 2 roky v květnu a teď co jí nejvíc baví tak puzzle, malování a pomáhání v domácnosti 🙂