Ahoj maminy, chtěla jsem se zeptat, jestli je normální, že 8 měsíční mimčo po pláči někdy pofňukává třeba i půl hodiny? Někdy při pláči i kucká, tak zda si myslíte, že je to ok ?
Já taky po hodně zoufalém pláči někdy dost dlouho pofňukávám... To víš,že je to normální. Jediný způsob, jak tomu zabránit je nenechat dítě tolik rozplakat, což vždycky nejede. 8mesicni uz má prostě se svými emocemi hodně práce a s jejich působením na okolí taky - tak třeba i kucká no
@matulle A četla jsi něco o tzv. osmiměsíčních úzkostech? Tzv. separační úzkost? Je tady na MK článek ve WIKI a časově by to i sedělo.. Přeju ať "fňukáte" co nejméně 😉
@matulle jo, normální to je... ale nechápu, proč dítě musí tak moc plakat, že pak nemůže chudák ani přestat ( občas to znám u "svých" dětí na terapii, nebo u lékaře) ale jinak doma by se to u tak malého miminka - závislého na matce dít rozhodně nemělo..
Já taky po hodně zoufalém pláči někdy dost dlouho pofňukávám... To víš,že je to normální. Jediný způsob, jak tomu zabránit je nenechat dítě tolik rozplakat, což vždycky nejede. 8mesicni uz má prostě se svými emocemi hodně práce a s jejich působením na okolí taky - tak třeba i kucká no