7měs. dítě najednou nějak neumí být na bříšku, vzteká se

sedmikraska84
27. črc 2016

Chci se zeptat jak je to v 7 měsících.Moje holčička byla už dávno skvělá na bříšku,pořád se zlepšovala a najednou asi 14 dní pořád zvedá na bříšku obě ručičky jakoby letadýlko a hrozně se u toho vzteká,už to není to hrající si dítko a navíc se ještě neumí přetočit na zádíčka,to nevím kdy dělají,takže pořád chodím a otáčím jí a to i v noci.Máte někdo stejnou zkušenost jak jí navést správně aby to nedělala těma ručičkama?Děkuji

nuninove
27. črc 2016

deti se pretaci kolem 4,5 mesice..ale nekdo i pozdeji je to individualni..napadlo me jestli treba nejste po nejakem ockovani ze mala prestala delat veci co delala predtim?

vendy87
27. črc 2016

S tema zvednutyma rucickama je to uplne normalni. Posiluje zada. Ja to malymu ukazuju jak se otocit na zadicka a zacina mu to jit. Nezvedam ho ale jen mu ukazu smer. Natahnout rucicku dopredu a prekulit. Uz se snazi sam a jde mu to. Ma 5m. Je pravda ze kazdy mimi je jiny. Nezoufejte. Rozciluje se ze ji to nejde ale to prejde 🙂

sedmikraska84
autor
27. črc 2016

Ja totiž někde slyšela, že to letadylko je špatný vývoj. TAK jsem se lekla.A na ty zada budeme trénovat. Dekuji

sedmikraska84
autor
27. črc 2016

@nuninove po očkování nebyla.Stalo se to ze dne na den.Na bříško jde krásně na obě strany,ale na záda jen občas spis spadla.Tak se snad brzo dočkáme. Dekuji

luj89
27. črc 2016

Kdy bylo poslední očkování - a jaké?

micaella23
27. črc 2016

A nenaucila se jinou vec do toho? Oni casto neco zapomenou a neco noveho pridaji, pokud na ty zada obcas spadne jak pises tak se to uci a zkousi, nase se ve stejnem veku plazila, ted uz tyden na vsechno prska a prdi (pusou) cely dny nedela nic jinyho, na nejake zada/bricho ted kasle:D

micaella23
27. črc 2016

Jezis nebudte fanaticky a hned sem neperte ockovani, jako sorry, jak muze ockovani ve 3m mit vliv na dite v 7m? 2r? Pise ze po ockovani nebyla, tak nebyla.

sedmikraska84
autor
27. črc 2016

@nuninove po očkování nebyla.Stalo se to ze dne na den.Na bříško jde krásně na obě strany,ale na záda jen občas spis spadla.Tak se snad brzo dočkáme. Dekuji
@luj89 poslední očkování na začátku června povinne a jedno nepovinne prevenar 13.

sedmikraska84
autor
27. črc 2016

Děkuji za názory. Je asi linejsi a dela si vše po svém 🙂budu ji podporovat a budeme trénovat. Učila jsem ji jak na bříško tak zkusím ji i navést jak na ty zada.Myslim,že nic nového se asi zatím neděje☹

nuninove
27. črc 2016

@micaella23 prosim te uklidni se..ono je ockovani i podeji nez jen ve 3 mesicich tak hned neprskej kolem..dala jsem otazku a bylo odpovezeno..vic se k tomu vyjadrovat nemusis..mimochodem tebe jsem se na nic neptala

panickatlamicka
27. črc 2016

@micaella23 no,vzhledem k tomu,ze se ockuje i mnohem pozdeji,je tvuj utok zcela mimo. Hezky den.

panickatlamicka
27. črc 2016

@sedmikraska84 urcite je v poradku,neboj 🙂

gnozka
27. črc 2016

@sedmikraska84 úplne v pohode . Letadlo je spatne kolem 2m kdy se maji učit past koniky. Naopak v tomhle veku je cíleně . A otočení z bříška na zada se deti naučí mezi 7-8 mes ( to mam od fyzio) takže úplne v klidu . I kdyby se to naučila později no stress . Nase mala taky neco uměla pak to úplne přestala dělat pak zase zacala . Deti to tak maji 🙂 nasi malé pak docela pomáhalo ze jsem před ni dala tablet ( ač nejsem zastánce cpát detem techniku) a pustila ji treba včelí medvidky a ona jak to zacala pozorovat tak sup a uz byla na rukou 🙂 ted ma 9 mes a kdyz je na brisku a ma z něčeho radost nebo vidi tatku tak se začne houpat na břiše a mává rukama 🙂 úplne normalni .

vendy87
27. črc 2016

Malej to dela taky kdyz se mu neco libi a nadchne ho to. Ma 5m a otaci se vsema smerama. Nektery miminka si davaji na cas.

luj89
27. črc 2016

@micaella23 Proč fanatičky? :D Jen se ptáme, abychom věděly co nejvíc informací a dokázaly co nejlíp poradit, na tom snad nic špatného není, nebo ano? Pokud to vadí i @sedmikraska84 tak dále nebudu odpovídat.

gnozka
27. črc 2016

@luj89 ja si spis myslim ze to bylo myšleno tak ze i kdyby byla po ockovani jeste to neznamená ze je to tim . Jak rika moje kamarádka : dnešní trend ? Za všechno múzou zuby a ockovani 🙂))

luj89
27. črc 2016

@gnozka Ale nikdo tady nic takového nenapsal. Dokonce tady nikdo nenapsal napřímo, že je to očkováním. Chtěla jsem jen zjistit nějakou informaci před tím, než bych si troufla tvrdit, že to může být očkováním. Kdyby můj dotaz vadil zakladatelce, neodpověděla by na něj. A to, že můj dotaz vadí @micaella23 je mi uprímně jedno 🙂.

gnozka
27. črc 2016

@luj89 ale vždyť je to legrace 🙂

japona
27. črc 2016

@sedmikraska84 Je to normální vývoj. Chtěla by lézt, neví jak, tak se vzteka🙂 Letadlo předchází lezení. Za pár týdnů na to přijde.

slimacikmia
27. črc 2016

Kazde dieta je individualne...moj syn sa plazil od 4m, teraz ma 10 a uz chodi...tiez ho nemozem brzdit, ked sa tak sam rozhodol. Skus s nou rozne pohybove hry, aby si posilnila svaliky a otacanie asi najlepsie za mobilom, to ju bude urcite bavit 🙂

sedmikraska84
autor
27. črc 2016

@luj89 zajímá me každý názor. Me to nevadi.Dekuji