6měs. syn nemá rád ležení na bříšku, taky to tak máte?

veroon1
30. lis 2014

ahoj maminky nas syn nevydrzi lezet v klidu bez place na brisku vic jak2minuty...nevim jak ho primet aby si tuhle polohu oblibil:(nemate nejakou radu ci figl jak na to?

juldaska
30. lis 2014

@veroon1 Jedině to zkoušet, až si posílí svaly na bříšku, tak se mu to bude líbit a nebude plakat..

verumik
30. lis 2014

Našemu lenorusovi pomohlo, když jsme si lehli já nebo manžel na záda a nechali ho pást u nás na břiše, pak hračky s melodií, cvičení na baloně, pustit mu třeba krátkou pohádku/písničku nebo něco na notebooku, ukazovat mu hračky, který nezná, psa, mačkat před ním noviny. Dneska jsem ho dávala na břéško i ve vodě a to se mu líbilo, jen se teda musí hodně hlídat.

juldaska
30. lis 2014

Teď jsem si ještě vzpomněla, že my jsme vozili na bříšku v kočárku.. to byl úplně nadšený a sledoval všechno okolo a na bříšku se mu začalo líbit.. Ale bylo to v létě..

petrajurinova
30. lis 2014

@veroon1 hmmm.... to je těžká rada, naše děti v 6ti měsících taky nerady ležely, byla to nuda raději seděly, stály nebo chodily kolem nábytku.

hanivasi
1. pro 2014

@veroon1 můj syn to 5 měsíců nesnášel. Jakmile se ale otočil na bříško sám, tak je to jeho oblíbená poloha. Hlavně ho nenuť, ale trénovat můžeš. On na to přijde sám..... u nás to bylo ze dne na den... v 5,5 měs.

espada
1. pro 2014

@veroon1 Moje dcera nesnáší polohu na bříšku od narození a teď je jí osm měsíců. Zkoušela jsem všechno, nic nezabralo. Prostě na břichu nebude a hotovo 😀 Jedině v kočárku, a to vydrží přes půl hodiny. Napíšu ti, co jsme zkoušeli, aby vydržela aspoň chvíli. Zkus si lehnout naproti ní do stejné pozice a dělat obličeje a jinak ho zaujmout, dát mu tam hračku, která při dotyku jeho ručkou hraje, postavit naproti tváři zrcadlo, aby se viděl, nechat ho pást na svém břichu a vozit na břichu v kočárku, my vozíme i teď v zimě.

veroon1
autor
2. pro 2014

@espada ahoj,dekuju moc za radu..nikdy jsme ho nevozily v kocarku na brisku,ptz to fakt nema rad a ted uz je ve sportaku,tak to uz ani nejde..jinak se snazime delat vse jen aby na brisku sam dobrovolne vydrzel a to se nam dari az posl.dva dny...

veroon1
autor
2. pro 2014

@hanivasi ahoj,to on se nas Niky umi na brisko pretocit uz od4.mesice,takze da se rict ze se na brisko toci skoro cely den,ale jakmile tam je,tak rve ze se mu to nelibi...na brisku to zacal zvladat alespó chvilku bez revu tak posl.dva dny..no snad se mu to zacne vic libit az se bude umet i sam otocit ym briska na zada..to se mu povedlo zatim asi jen trikrat..

maaky
2. pro 2014

opravdu to chce trpelivost a zkouset pomalinku , muj Filipek od malicka na brisku rval a nakonec jsme to zvladli , moc sem ho k tomu nenutila ale pri kazdem prebalovani to zkousela , jak zacal rvat tak jsem ho otocila , chce to proste pohodu oni deticky jsou sikulky a kazde ma svuj cas 🙂

veroon1
autor
2. pro 2014

@petrajurinova on by furt nejradsi jen hopsal...chce furt stat a hopsat,je to do zblazneni...nerada bych s malym preskocila lezeni...vypada to ze bude driv stat nez lezt:(

hanivasi
2. pro 2014

@veroon1 tak to je sikovny. Muj Tadeasek to ma dle nalady. Nekdy se otoci na brisko a je tam dlooooooouho, a pak se zase v klidu vrati na zada kdyz chce. Ale kdyz nema naladu a ma rad jen ten pohyb, tak na brisku zacne za chvili kricet a zpet se nepretoci. Proste dle nalady..... a tak to bude uz asi cely zivot 😀 ...vse dle nalady.

espada
2. pro 2014

@veroon1 Není zač. Nám rehabka řekla, že malá asi nepoleze ani se nebude plazit a rovnou stoupne. A že to nemám řešit. Moje neteř to tak udělala taky. Asi jsme neplazivá rodina 😀

drosea
16. pro 2014

my to máme obráceně- je furt na břichu, na zádech se mu nelíbí a nevydrží ani chvilku a ještě k tomu bez řvaní, přebalování a oblíkání je šílený a poslední výmysl- zkouší to i ve vaně na lehátku.