5,5měsíční holčička se skoro u všeho vzteká

zdenina24
15. únor 2016

Ahoj maminky,mám takovou otazku. Vím že toto téma tady už zaznělo, ale přesto bych se chtěla zeptat na vaše rady ohledně režimu a hlavně chování cca 5-6, měsíčního miminka. Naší holčičce je 5,5 měsíce a ted poslední týden je šíleny. Začala se skoro u všeho vztekat,nic ji nebaví. Přes den už tolik taky nespi.. Napadlo mě jestli to nejsou zoubky i dost slinta a vše si strka do pusinky 😔 .. Prosím o radu

lv
15. únor 2016

jo, zoubky..a taky už najíždí na vyšší level, méně spát, víc zlobit 🙂

zdenina24
autor
15. únor 2016

@iv tak to sedí☺.. Jako ona by spala,je na ní vidět jak si mne ocicka,má je červené ale jakmile ji dam do pusinky dudáka tak řev. Jsem maminka první holčičky tak si ještě pořádně nevím rady

lv
15. únor 2016

@zdenina24 neví, jak s tím naložit, unavená, ale spát ne-e, umí víc věcí, ale ne zas všechno..je to takové zrychlené období a miminka bývají nevrlá..

zdenina24
autor
15. únor 2016

Já moc Děkuji za podporu a řady @iv . Snad se ji to brzy srovná a bude zase v pohodě☺. Už aby mohla sama sedět a lézt,to už bude něco jiného.

zdenina24
autor
15. únor 2016

Ještě jen jedna taková otazecka. Když se vzteka mám ji nechat nebo spíš ne e. Snažím se ji někdy nechat a nebrat hned ale pak se pláč stupňuje v řev a to se už vydržet neda

berenika39
15. únor 2016

Proč si myslíš že se vzteká?
@zdenina24

katka865
15. únor 2016

@zdenina24 určitě bych tak malé mimčo nenechávala vztekat, ještě z toho nemá rozum. V takových situacích mi hodně pomáhalo nosítko, krásně se na procházce prospala a bylo to pak zase trochu lepší. Taky jsme měli to období 5-6 měsíců takové náročnější, můžou to být zuby a když malou něco bolí, tak to dává najevo nevrlostí, přeju pevné nervy, všechno to přejde 😀

mikilenka
15. únor 2016

Naši kluci měli toto období kolem 7 měsíce. Jednak to zapříčinily zuby, ale také by už chtěli nejraději chodit. Bylo jim líto, že ještě nedolezou, neposunou se pro tu věc, kterou vidí...prostě zvědavost a potřeba pohybu. Pomohlo nám vše ukazovat a často na ně mluvit. V nosítku byli spokojení, že ukojili svou zvědavost. A na zuby homeopatika.

lenkalenulka
15. únor 2016

Potulit pomuckat rozesmat... Asi zoubky nekdy to je brisko rychle rostou tak ji muzou bolet i kosti byt unavena nebo proste nema svuj den... Takhle male deti se nevztekaji nevo davaji najevo je treba je vnimat kde asi je problem.. Maji rychly vyvoj je toho na ne taky moc ... Naslouchejte svemu miminku a budte s nim i kdyz je protivne 😉

zdenina24
autor
2. bře 2016

@berenika39 No nevím proc. Kdo ji dam na pod hrazdicku tak si vydrží hrát tak 2 minutky,pak šup na bříško. Snaží se natahovat na hračky, ptáci se a tak trochu cestuje. Kolikrát jen jakmile ji položím tak se začne vztekat a plakat. Tak ji zase vezmu. Nejradsi by koukala a seděla. Ale na to je ještě malinka,vezmu si ji na klín tak pozoruje ale cele dny to nejde..

zdenina24
autor
2. bře 2016

Když ji dam pod hrazdicku. A plazi se.. prepisuji se mi slova 😀

mer
9. bře 2016

JJ máme to taky tak posledních pár týdnů je uknouraný a skoro nikde nevydrží, už aby lozil a máme 6 měsíců