4měsíční miminko se samo otáčí na bok jen málo

lucydee
3. čer 2017

Ahojky maminky,mám 4 měsíční miminko a samo se mi otáčí jen málo,jako myslím na bok.Je to normální?V kolika se vám deticky úplně už otáčeli sami?Kdyz jsi nechám na posteli,tak cestuje ale nijak se neotáčí :( Dekuju

nafuka
3. čer 2017

Nevím už přesně kdy, ale takhle brzo určitě ne. Myslím že na prcka zbytečně spěcháš.
Jestli máš pochybnosti, máš se zeptat na kontrole u dr. Nezáleží na rychlosti, ale kvalitě pohybu.

damae
3. čer 2017

@lucydee mám šestiměsíční holčičku a sem tam se přetočí, nicméně tak třeba jednou za dva dny... moc to neřeším, myslím, že ještě není zas tak pozdě. Čtyři měsíce je ještě docela brzo určitě...

pajula123
3. čer 2017

Uplne sam par dni predtim,nez mu bylo sest mesicu.

helen_h
3. čer 2017

Kolem šesti měsíců obvykle začne řízené přetáčení. Když naše slečna začínala ve 4,5 měs., bylo to fakt brzo, divila jsem se (pak taky od 11 měs. chodila, prostě byla rychlejší).

cizinkaa
3. čer 2017

malej se mi přetáčí už od 3,5 měsíců na břicho z obou stran. co sleduju ve skupince je spíš jeden z mála ;)

michaela1891
3. čer 2017

U nás to byly 3 měsíce s 3 dny. Holčička měsíc na to už se plazila a teď další měsíc začíná pomalu zkoušet kolínka.

karlajasmine
3. čer 2017

Nam az tak v 6,5 mesicich. V 7,5 mesicich zacal lezt a sedat si, a v 10ti mesicich uz chodil.. takze si myslim, ze fakt nemas kam spechat 🙂 Kazde dite je v tomto uplne jine.. nektere se pretoci ve 3 mesicich a zacne chodit v 18ti, nektere se pretoci az v 7 mesicich a 14 dni na to se postavi.. fakt to neres 🙂

michaela1891
3. čer 2017

Jo a říká máma asi tak týden je jí 5,5 měsíce

lucydee
autor
3. čer 2017

Moc Dekuju,byla jsem teď u doktorky a ta na mě vybalila,jestli děla tohle a tamto a já jen koukala 😂Tak mě to trosku vyděsilo,ale když vidim ze každé mimco je jiné tak mě to uklidnilo.Moc Dekuju 😊😍

kacireksro
3. čer 2017

me se mala pretacela ve 4,5mes-a nejdriv to zacinalo ti ze se pretocila jen na bok.tedka zacina 9mes.a zacala se teprve plazit.takze v pohode,casu dost.kazdy dite ma jiny tempo

pucmelinka
3. čer 2017

Malej se na boky zacal pretacet v 1.tydnu,byla jsem z toho vypleskla...