Ahoj mamky, mám za pár dní 4 měsíční hočičku, která se ze dne na den začala před týdnem vztekat. Nakrmím jí, odkrknu, položím na hrací deku, kde si vydrží dvě tři minutky hrát sama a pak se začne vztekat. Dám jí na bříško, vydrží opět pár minut a začne se zase vztekat (to tedy dělala i předtím, polohu na bříšku nemá prostě ráda). Vezmu si jí k sobě na klín, za pár minut se začne vztekat. Hodně si cpe hračky do pusy a vzteká se právě, když jí to tam nejde narvat, ale občas se vzteká i bez toho. Do tohoto období si byla schopná hrát sama a ani se moc hlasově neprojevovala, moc nebrečela, to už joooo muselo něco být. Nevím co s ní a čím to může být. ☹ Zuby? Povaha? Období? Nuda? Jsem z ní zoufalá 🙂 ☹
@kathyxkathy Já ti nevím, víc jíst nechce. 😕 Může se spusrt projevovat i bez zvýšené potřeby jídla?
@schnee důvodů může být fakt víc. Syn se tak zlobil, protože út neuměl sám usnout a byl unavený. U nás to vyřešil šátek. V něm přes den usinal a pak nebyl důvod se zlobit. Můžou to být i zuby, bříško, nuda, téměř cokoliv.
U miminka "do teď" nic neznamená 😉 vyvíjí se každý den, tak může i stejně měnit své naroky
třeba já jen "svoje" období, taky jsme pár dní měli,ale už je klid 🙂
Rustovy spurt, zoubky, muze toho byt hodne... Vzhledem k veku bych se priklanela k rustovemu spurtu, ten za par dni odezni. Chovat a mazlit 🙂