2letý syn si přestal říkat na velkou

lksim
20. říj 2015

Ahoj maminky. Prosím Vás touto cestou o radu či vaši zkušenost. Syn 2 roky začal chodit do školky. Všechno bylo v pořádku. Na záchod si říkal už delší dobu a nebyl žádný problém. Ve školce se mu líbí a to až tak, že se mnou někdy nechce ani odejít. Asi dva týdny zpátky, jsem si ho vyzvedla a dozvěděla se, že měl trošku uprdnuto. No člověk si řekne že se nic neděje a že se to občas stane. Vzala sem věci a jeli jsme do města se starším synem na kroužek. Když jsme na něj čekali, malý se mě pokadil ještě 4x a odmítal jít na záchod. Jak jsme ho tam posadila, strašně řval. Od té doby je to střídavé. Už ale nepřijde a neřekne si. musím ho odchytnout jak se drží za zadek a posadit. Většinou už má uprdnuto. Někdy se vykadí a někdy ne. (Vždy ho strašně moc chválím) Řekne mi že to nejde a i když tam sedíme, děláme hlouposti a já už nevím co všechno, odmítá zatlačit. Někdy se posadit nechá, někdy řve že nechce, tak ho zas nechci nutit aby to nebylo ještě horší. Nevím už jak na něj, aby vše bylo ok. Nikdo ani neví, co to způsobilo.

vjerca
27. říj 2015

U nas neco podobneho...do gati ale kadi skoro porad..a to predtim cca 4x letime na wcko..a pak prijde a je to v gatich...des ☹ taky nevime co s tim..

ducik
27. říj 2015

@lksim no ve dvou jeste ma nárok. Neměl třeba průjem nebo bolení? Podrážděně zadecek třeba, ze by mu bylo kadeni nepříjemné.