Ahoj mam syna 2 roky a 2 mesice. Jeste pred jeho 2 rokem jsme zacali chodit na kratsi prochazky bez kocarku. Parkrat obesel bez problemu celou vesnici ale posledni mesic bez kocarku ani ranu. Dojdem par metru od domu a on se sekne ze proste nejde a konec, pritom po zahrade dokaze litat cely den. Kdyz vezmem hned kocar tak chce hned sedet a nejde ani kousek. Mate to taky nekdo tak.? Prijde mi velky aby se vozil porad v kocaru
Nám se taky osvědčilo odrážedlo. Já teda nemám ani tak problém s dvouletým, ten celkem ochotně chodí i pěšky, ale tříletý nechce a dožaduje se kočáru 😀
Ja jsem to u dcery presne ve dvou letech vyresila tak, ze jsem kocar prodala 🙂 a nezbylo ji nez slapat ;)
taky chodím s odrážedlem, a když stávkuje zaháknu si na řídítka vodítko a táhnu ho kam chci já😎
@paampeliska nema nepohodlne/male/uzke/nepohyblive boty? Ja jsem mela podobny problem se synem (bude mu 17 mesicu), doma lital od 11.mesice ale venku nechtel chodit.. udelal par kroku a zvedl ruce at ho ponesu. Az jsem zjistila, ze ho museli tlacit boty - byly mu trochu uzsi, a koupila jsem mu vetsi siroke a krasne mekoucke. Od te doby lita venku jako blazen a nechce sedet v kocarku.
starší od roku a půl kočár nepotřeboval, mladší má dva a půl a vozí se pořád ráda. ale ono je to i tím, že jemu se den, program a vše podřizovalo. mladší se musí zařadit do programu toho staršího, takže jsou na ni vyšší nároky. ale ona je celkově menší, méně houževnatá...nejvíc toho našlape, když tlačí kočárek, odrážedlo nakonec nesu já a ona jde, ale na velké výlety to není, no.
@amazonka.k kdyz ho nevyndam tak stejne ujde par metru a beci ze chce vzit na ruky. Motorku jsme zkouseli ale taky na ni moc neujede
@karlajasmine boty budou v pohode po zahrade dokaze litat cely den a i na tom odrazedle ale jakmile mame jit na prochazku tak nejde ani kousek
Můj syn ve dvou letech úplně to samé, nechtěl chodit a když jsem chtěla vzít kočár jen pro jistotu, tak se hned chtěl vozit...během měsíce nastal obrat, najednou zase nechtěl do kočárku🙂...momentálně ve 27měsících jezdí všude na odrážedle a do kočárku nechce ani náhodou...mám zkušenost, že je nejlepší netlačit...nechte ho, aby se kočárku nabažil a on z něj ještě rád půjde dolů🙂)
A proc by se nemohl ve dvou letech jeste vozit v kocaru? Pokud je to golfac..
@alassel no v kocarku se taky vozit muze ale myslim, ze by mel uz i neco ujit pesky a pak se treba svezt kdyz uz nemuze ale on uz hned doma rekne nejdu a hotovo
@paampeliska jo takhle, aha no tak to nevim. Co zkusit tahaciho kacera na provazku?
malý měl také období, že bez kočáru nevyšel a to ani před barák chytil se kočáru a řval > ale byl malinko menší dva mu jsou teď a venku chodí krásně. Když jsme doma tak muísem s odrážedlem a když jedeme pryč tak v pohodě ujde dost. Ale je pravda, že jsem ho také možná donutila. Párkrtá jsme šli na procházku a přesně něco ušel a hned fňukl a chtěl na ruku já mu řekla, že je velký a nebudu ho tahat ať šlape. N a šla jsem a Ondý běžel za mnou. Ale kaamrádka malého tkaé poponášela. stoupnul si a nic s ním nehlo.
Klidně ho do kočátku dávej 🙂
a co zkusit jet na výlet autem a kočár nebrat a bude muset ťapat třeba ho ty nové věci natolik zaujmou, že chodit bude. Ale ještě se toho naběhá 🙂
A co odrážedlo, Emilka ( 20 měs. ) má Enduro a drandí celou vycházku jako vzteklá 😀 Na kočárek se nespoléhá, protože ho od té doby co začala chodit prakticky nevyndavám, asi to vzdala 😀