2léte dítě si začalo ze dne na den intenzivně vyžadovat tatínka. Je to normální?

1. zář 2024

Dobrý den,
Dcera 2 roky ze dne na den začala intenzivně vyžadovat tatínka ? Je to normální ? Už nechce nic odeme ale vše od tatínka . Na jednu stranu mi to přijde hezké ale na druhou je mi to líto....
Děkuji

jaja01k
1. zář 2024

Ano, je to normální. Je to prostě fáze vývoje, za čas se to zase změní.

ejzi
1. zář 2024

Můj roční syn chce hlavně tatínka už od miminečka.

autor
1. zář 2024

Děkuji uklidnilo mě to , bála jsem se abych nedělala něco špatně

lehe
1. zář 2024

Syn kolem druhého roku odmítám manžela pustit do práce, nakonec jsem musela i zamykat, aby neběžel za ním a on chudák brečel za dveřmi, bylo to hrozný, mě nechtěl, na všechno chtěl tatínka.. naštěstí to brzy přešlo 🙏 teď už to má jak kdy 🙂

hennrietta
1. zář 2024

Normální. Když jsme samy je všechno v pohodě. Jak mě jsme u mých rodičů, tak vše musí dělat babička, pak děda a pak vezme možná na milost mě.😄 Když je manžel doma, tak taky většinu věcí si vyžádá od něj. Ale teď ve 3 už je to o něco lepší. Zkrátka odbobí. 😉

sorboni30
1. zář 2024

Ano. Když přijde tatínek neexistuju.. pak to zas přejde, pak zas.. Je vzácný, protože jsem s ní často a stále. On chodí do práce takže malá ho vítá se divím, že ne s ohňostrojem 🤣Malá má 2,5 roku a jedem tak od 2 let

emillyhk
1. zář 2024

Fáze, kdy chtěl hlavně tatínka, byla super, najednou jsem měla plno volna 😁 Kolem tří let se to změnilo a když jsem doma, tak všechno vyžaduje od maminky 🙈

exbordelar
1. zář 2024

Joo, je to bezne a je to super 😁😁 Kdyz prijde tata z prace, to je jak kdyby prijela celebrita 😂
Ja vetsinou nevim, kde mi pri vsech tech detech hlava stoji, takze kdyz napr. nesmim obout boty a musi naopak jenom tatinek, tak je to pri vypravovani skvely bonus 😀
A na verejnosti si delam srandu, ze jsem macecha, co chudackum detem odloudila tatinka 😄

autor
4. zář 2024

U nás není celebrita ale nemůžu s ní nic , prostě ho musí mít na všechno a když pak řeknu že se jdu třeba projít , tak neexistuje co dělá za scénu 🤦
Snažím se to brát dobře , ale v první chvíli mě napadlo jestli jsem ji fakt něco nevím neudělala že mě takhle odhání ... Když všichni píšete že je to normální fáze .už mě to tak nestresuje. ( Nečekala sem tuto fázi 🤷, většinou ani nic nečtu a nikam nic nepíšu - abych nebyla vystresla 😇🤣)
Moc všem děkuji ❤️