Dobrý den,
Dcera 2 roky ze dne na den začala intenzivně vyžadovat tatínka ? Je to normální ? Už nechce nic odeme ale vše od tatínka . Na jednu stranu mi to přijde hezké ale na druhou je mi to líto....
Děkuji
Můj roční syn chce hlavně tatínka už od miminečka.
Děkuji uklidnilo mě to , bála jsem se abych nedělala něco špatně
Syn kolem druhého roku odmítám manžela pustit do práce, nakonec jsem musela i zamykat, aby neběžel za ním a on chudák brečel za dveřmi, bylo to hrozný, mě nechtěl, na všechno chtěl tatínka.. naštěstí to brzy přešlo 🙏 teď už to má jak kdy 🙂
Normální. Když jsme samy je všechno v pohodě. Jak mě jsme u mých rodičů, tak vše musí dělat babička, pak děda a pak vezme možná na milost mě.😄 Když je manžel doma, tak taky většinu věcí si vyžádá od něj. Ale teď ve 3 už je to o něco lepší. Zkrátka odbobí. 😉
Ano. Když přijde tatínek neexistuju.. pak to zas přejde, pak zas.. Je vzácný, protože jsem s ní často a stále. On chodí do práce takže malá ho vítá se divím, že ne s ohňostrojem 🤣Malá má 2,5 roku a jedem tak od 2 let
Fáze, kdy chtěl hlavně tatínka, byla super, najednou jsem měla plno volna 😁 Kolem tří let se to změnilo a když jsem doma, tak všechno vyžaduje od maminky 🙈
Joo, je to bezne a je to super 😁😁 Kdyz prijde tata z prace, to je jak kdyby prijela celebrita 😂
Ja vetsinou nevim, kde mi pri vsech tech detech hlava stoji, takze kdyz napr. nesmim obout boty a musi naopak jenom tatinek, tak je to pri vypravovani skvely bonus 😀
A na verejnosti si delam srandu, ze jsem macecha, co chudackum detem odloudila tatinka 😄
U nás není celebrita ale nemůžu s ní nic , prostě ho musí mít na všechno a když pak řeknu že se jdu třeba projít , tak neexistuje co dělá za scénu 🤦
Snažím se to brát dobře , ale v první chvíli mě napadlo jestli jsem ji fakt něco nevím neudělala že mě takhle odhání ... Když všichni píšete že je to normální fáze .už mě to tak nestresuje. ( Nečekala sem tuto fázi 🤷, většinou ani nic nečtu a nikam nic nepíšu - abych nebyla vystresla 😇🤣)
Moc všem děkuji ❤️
Ano, je to normální. Je to prostě fáze vývoje, za čas se to zase změní.