Dobrý den, mám syna 26 měsíců a nevím, jak už mu vysvětlit nočník. Plenky nechce , sám si sundá, dokonce když se doma vyčůrá, přijde mi to říct a jde si pro ubrousky , aby to po sobě utřel. Chodí bez plenky a jakmile se mu začne chtít čůrat stoupne , vyhrne tričko a začne.Když jsem ho v té fázi chtěla dát na nočník hrozný vztek .Vzteká se a i propíná , když ho chci posadit na záchod. Už nevím, jak mu to vysvětlit a každou chvíli nevytírat nehody .Nějaké rady ? Děkuji 🙂
Nám syn v sedě v životě nečural, manžel prý jako malý taky ne... naučte ho to ve stoje na wc, ať něco trefuje, udělejte z toho zábavu, nalepte do záchodu samolepku, cokoliv;) my kupovali schůdek a bylo to supr.
Mam uplne stejny problem 🙏🙈🤦🏼♀️
A co ten pisoár...žábu? To bych zkusila, syn nikdy na WC ani nocniku neseděl...
@klarak12 Pokud nechce sedět, tak postavit k wc. Pokud by nedosáhl výškově, lze koupit pisoár pro děti (to jsem taky nevěděla, než jsem to uviděla u sousedky).
@klarak12 sestry kluk začal rovnou chodit na WC, na nočník nebyla šance, začal od 2 let no a moje dcera chápe asi od 1,5 roku dobře nočník, kolikrát si tam jde sednout a říká ččč a někdy se tam i vyčůrala, ale s cílem tam nejde, teď jí je 21 měsíců a má stále pleny i když to moc dobře chápe, takže se počůrá a pak ukáže na nočník a někdy ani to ne a někdy prostě začne plakat, nočník má ráda, ale zatím je to na ní ještě brzy
@veruuu_kubesovic to jsme nezkoušeli, vidíte ani mě to nenapadlo.Děkuji
Proc by musel sedet na nocniku, kdyz nechce? Nas teda sedel, ale ve skolce ho stejne hned ucili stat u wc "jako chlap". Tak bych nechala curat ve stoje, bud ten pisoar nebo stupinek ke klasickemu wc 😉
@klarak12 pisoár měl syn a byl nadšený,že čůrá a vrtulka se točí 🤣🤣