Dobrý den, ráda bych se poradila, neboť už si nevím rady...syn dostane ve 20 hod lahvičku Sunaru (cca 300ml), tak se probudí cca kolem 1 hod v noci a v 5 ráno a v obou případech vypije opět těch 300 ml. Když opomenu, že mne to strašně vyčerpává, protože se nevyspím, tak přemýšlím o tom, jestli to není špatně pro ledviny, které mají v noci "odpočívat" a on jimi proleje litr mlíka a pak taky kvůli zoubkům...Jak ho to odnaučit? Přejde ho to samo? Předem děkuji za odpovědi! Bára
P.s.my davame ve 20h kasi a pak jde spat.mleko jen rano k snidani(UM 150ml).dite 2roky...
Tak v tomto věku už zvládne pit mléko z hrnku, myslím, že když mu to takto v noci párkrát nabídnes, přestane ho to bavit.
A jak jí přes den? Nedohání to v noci? Už jen kvůli zoubkum a kvalitě spanku bych to odbourala.
Nase chce mliko pred spanim i ve 3 letech. Jinak se v noci budi hlady. 300ml je dost. Co ho nacpat poradne pred spanim a mlika dat 180ml a treba o lzicku vic sunaru? Proste at je zaplacnutej a nebudi se
@mecoun Můj syn (za měsíc 3 roky) pije mliko minimálně jednou za noc, většinou dvakrát. Docela mě to zmáhá, obzvlášť když musím k tomu ještě cca 5x kojit miminko. Musím tomu většímu nějak domluvit 😀.Ale nemyslím si, že by to mohlo být pro dítě škodlivé, ani doktorka nic takového neříkala, takže dávám dál.
A jak spi a usina?zkousela jste mleko proste nedat a jen napr.pohladit at spi dal?a pije pres den dost?jinak myslim ze ledvinam by to vadit nemelo ale spis mi prijde blbe ze se oba kvalitne nevyspite...ale zkusenosti nemam