Ahoj prosím řešíme teď taková ,,problém´´ 🙂. Máme 19,5 měsíčního syna. Vždy to byl maminky kluk, ale poslední dny je na mě opravdu závislý. Nemže ho nikdo hlídat. (Dřív (v létě) bez problému šel z tchýní krmit slepice a králiky a já měla půl hodinku na úklid/přípravu oběda... Teď jen se otočím řev a jde ke mě. S manželem nevyrží v jedné místnosti sám. Chce u něj být, ale musí nás tam mít oba.
Řešíme dost finance (manžel je již několik měsíců na neschopence) a chtěla jsem nastopit na brigádu a že by manžel/nebo někdo hlídal. Ale to nelze. V březnu (až mu budou dva) nastupuji zpět do práce a on jde do jeslí.
Jak to zvládneme? Dá se na to nějak připravit? Co máme dělat?
Jsem ráda, že mě má rád, ale někdy z toho už i šílím. Dřív také krásně usínal do cca 10-15 u pohádky a teď je to otřes na 2-3h a musí být se mnou. V ncoi se stále budí, ale budil se 1x-2x - dala jsem dudlík a spal dál > teď musím spát s ním > prosě závislost.
Vím, že mě potřebuje a že je to období , ale kdy to skončí?
Jak ho připravit, že mě neuvidí celý den?
S manželem uvažujeme, že prostě půjdu pryč na půl hodiny, z apár dní na hodinu a i když ze začátku bude brečet tak že se to časem snad zlepší a že si zvykne. Máte zkušenost?
Syn je dost vzteklý a musí být po jeho. Když je hodně v trnazu tak i zapomní dýchat a modrá ☹.
Vůbec si s ním nevíme rady. Je to vztekloun, ale je beran a má asi i povahu po manželovy, který se také umí naštvat a já už teď také 🙂.
Je to jinak chytrý, vnímavý a šikovný kluk.
Děkuji za vaše zkušenosti