Ahoj.
Stalo se vám, že se Vaše dítě přestalo cítit dobře v látkových plenkách?
Mám chlapečka 15 měsíců. Cca od roku dávám na noc a při hlídání jednorazove plenky. Už nějaký měsíc se mu v látkových nelíbí. Napadlo me, že je to kvůli horku a ze to tam má všechno na sobe namackane (v jednorazove má více prostou ) . Protestuje i když má plenku suchou ...
Ano, mě se to stalo. Prostě jsem je nedávala, nechtěla je a a za pár dní začala chodit na nočník.
Dcera se cca v 16. nebo 17. měsíci začala hodně bránit a vztekat při dávání pleny. Měla už jen jednorázové, látkové měla jen cca do 5 měsíců, než se začala pohybovat a utíkat mi. Nebavilo mne s ní pokaždé při přebalování bojovat, tak jsem pleny zrušila. Jen sem musela furt připomínat na nočník.
@alexandra18
A dávala jste jednorazovky nebo žádné? V kolika měsících to bylo?
Já mám spíš pocit, že je problém v látkových. Jednorazove mu nevadí. Ale kdyby to byl nočník nebylo by to spatne 🙂
Prestala jsem cca v roce, jak obcas pri hlidani, dovene atd okusila jednorazovky, tak latkovky si porad snazila stahnout, plakala v nich, nechtela je....
@lucie87r Neměla jsem žádné koupené, tak jsem zkusila nedat nic. Za tři dny bylo hotovo🙂. Dceři bylo myslím kolem 20měsíců.
Dle mě jasný signál zkusit nočník
Všem moc díky.
Nejdřív jsem se rozhodla, že přejdu na jednorazovky, když s nimi problém obvykle není. Pak mi došlo že utéct od problému k jednorazovkam je na mě moc snadne řešení :D a při představě kolik je z nich odpadu a kolik by nas to stalo peněz oproti praní, rozhodla jsem se koupit větší kalhotky. A skusit jiný sklad.
A po dnešním pozorovacím dni, mam pocit, že je čas zařadit do hry i nočník 🙂
Ješte jednou všem moc díky ...
asi je to moc velkej objem...zkus jinej systém🙂
Ano, stalo se mi to u některých plenek, které synovi začaly byt těsné. Nepises, jaké používáš, já jsem u čtvercovek používala větší velikost na jiný sklad a kalhotovky jsem male vyřadila a koupila par větších.