Ma nektere z vasi deti taky ta silene napady, dcerka kdyz vydi nohu a prsty snazi se co nejrychlej k ni dostat a zakousnout se . syn mel neco podobneho v pul roce pri plazeni a jak zacal v8 mes chodit ustsloto ale on kousal jen do prstu bez ponozek dcerce je to jedno a kouse az na krev uz sem sni na kasi, prsty nart kotnik je to jedno hlavne ze se muze zakousnou a tak ma vybuch smichu a o to vic se zacne zakousavat pomuze obvikle prso nebo kokinko ale je to cim dal horsi a castejsi z jednou tydne na Xkrat dene . Dekuji za odpoved
@caverina kdyz na todle reknu ne je to jeste horsi a kdyz ji placnu tak mi ji vrati posledni dobou ma takove agresivnejsi vybuchy dokud byl partne doma a nebyla sem tehotna tak ona byla vklidu to syn byl to problematicke dite u nej mame v listopadu poradnu pro deti s poruchami chovani , osobnosti zkr podezreni na aspergra u dcery sy myslim ze se spis snazi nastolit si nejake mysto
@demetritis to je tezky,ale tim ze ji za to neco nabidnes to jeste zhorsis....vsimla jsem si ze cekas mimi,pri predstave ze by to udelala i jemu...
@caverina bratrovi to nedela jen me a partnerovy , kdyz ji nic nenabydnu neprejde na jinou myslenku a proste nepredtane
@demetritis pises,ze si hleda misto...prijde mrne a bude zarlit...nevim,tohle jsem nikdy resit nemusela....
@caverina uz ted zarli na brachu brisko chodi hladit a pak se mi snazi nacpat sve jidlo ale nevim co to doni vzdy vede byla az na pomalu rostouci zuby a to ze zacla pozdeji chodit vzorove dite uz si zvlada uklidit hracky , na nene ne temer u vseho reaguje jen to kousani jako by mela zatmeni mysli
@demetritis tak to by jsi mela s nekym resit....to fakt neznam...ale resit bys to mela...
@caverina ale s kym u psycholozky jsem sni uz byla kdyz stim zacinala dostala jednu kulicku homeopatik nasklidneni a ze nevidi ktrom toho ze je sva nic neobvykleho
@demetritis tak to fakt neporadim....ale zda se mi divne,kdyz tohle rekne psycholozka...
@caverina muzu se max zeptat na dalsim ockovanim jestli to neprejde
@demetritis urcite bych se zeptala....cim bude vetsi tak by to mohlo byt horsi....
@caverina ja doufam ze je to jen obdoby nebo dalsi zuby nebo ji nestaci mliko ale prijdemi ze ji dost a ktomu se jeste koji . Tak uvidim
Prijde mi ze chce pozornost a mozna obdobi vzdoru? O brachu se kvuli jeho chovani asi starate vic, mimino v brise o kterem mluvite a ona se citi timhle odstrcena
@demetritis vis tohle mi prijde spis jako,ze vi ze si to muze dovolit a nic se ji se ji za to nestane....
no kokino = odměna, za to chování. To není dobře. K psycholožce běžte jiné, odveďte pozornost, odneste, běžte ven, dělejte něco jiného, nebo ji nakojte než začne.
Ted sem nani koukala jak si vytahla panenku z krabice napred mala mala a pak ji zacla okusovat , asi to budou zuby
@demetritis já měla problém s taháním vlasů. Jako ne že prostě zatahala, ale fakt mi je škubala, kolikrát i celý pramen. Tak jsem jí začala tahat taky a už to nedělá. Samosřejmě tak, ať jí to zabolí, ale neublížím jí. Možná to někomu příjde jak výchova malého nerozumného psa, ale u nás tohle prostě zafungovalo. Jestli je to jen její rozmařilost a není v tom hlubší problém, tak jí dojde že to bolí i ostatní když kousne. Rozhodně bych jí nedávala kokino...
@demetritis zuby to byt muzou....i kdyz spis si myslim,ze ne....ale resit to tak ze bude kousat....
@veri0007 to uz sem zkousela na den prestala me a kousala o to vic partnera
@demetritis tak ať to dělá i partner. Na nočník se ti taky nenaučí ze dne na den, to chce trošku delší ,,terapii,,😀
@veri0007 nocnik ji celkem jde done se si ho jen si drepne vedle ale to se vychyta a na kakani si bere letaky 😀 s tim problem neni partner mi rell ze sem silena no pak ho jeste sin kousl do hlavi ta se semnou nechtel bavyt
já kousala také, ještě si to živě pamatuji ze školky.... většinou jsem tak řešila to, že mě někdo ublížil nebo naštval, neuměla jsem se nikdy bránit slovně... pak mi to jedna kamarádka vrátila, málem mi uhryzla ucho 😀 a už jsem si to nikdy nedovolila... ale byly mi 4 nebo 5 let, tak to bude asi něco jinýho, i když mi máma říkala, že jsem to dělala také úplně od malička....
@siiia ona kdyz se ji neco neliby vrci a pisti a uacne naprahovat rucicku a kdyz se, situace nezmeni zacne vsechni liskat prave nevim co to ma stim kousanim byt ale uz zacal i ten starsi ale ten ma ustipli kus zoubku tak rika ze kouse a pak ho to neboli ten se zepta kam muze a ne tak brutalne jak mala no uvidim kam se to vyvyne
@demetritis tak tohle bych uz resila nejak jinak nez prsem a kokinem....takhle starymu diteti by se uz melo dat jinak najevo ze tohle uz v poradku neni....