Prosím poradíte mi jaky 1 nočník je fajn ? A ma někdo ten co dělá ty zvuky ? Děkuji
Doporučuju nechat vybrat dítě, nám to dost pomohlo. CO máme v rodině na různých místech nočníky, tak zásadní rozdíly nepozoruju
Mám úplně obyčejný nočník z Ikea. Ani ne ten ze dvou částí, ale prostě obyčejný. Oba kluci tam chodili bez problémů. Podle mě je jedno jaký nočník. Buď dítě ví, co se po něm chce nebo ne a pak je jedno jestli je na nočníku opice, slon nebo hraje. 🤷🏼♀️
Záleží jestli pro kluka nebo holku :D ten IKEA mi třeba kluk precural :D měli jsem úplně obyč z Alberta (stejný prodávají třeba i v pepcu) a ten byl super. Ten se zvukem jsem měla pro nejstaršího syna, ale bylo to na palici, on tam pak chodil lít vodu i z hrnku, jen aby to pořád hrálo a nočník hrál dokud nebyl úplně suchý, takže sem ho musela pokaždé umýt a celý utírat do sucha, jinak by to hrálo do zblazneni :D
Asi nezáleží na typu, ale vybrala bych nějaký s motivem co je u vás oblíbený. Když jsem kupovala nočník, dcera milovala kachny, takže jsem vzala obyčejný s obrázkem kachničky. Pár dní ho měla na hraní, potom jsme začali s prosazováním a překvapivě úspěch hned od začátku.
Úplně nejobyčejnějsi z Ikey, nerozdelavaci na 2 části...
Úplně obyčejný, hrací nebrat
To je jedno. Jen aby se diteti libil obrazek...
Měli jsme jeden z Kauflandu a druhý z IKEA (dvoudílný). Ten ikeacky je vysoký, dcera si na něj že začátku neuměla sednout (ale ona chodila na nočník v 1a1/4 roce a je menší).
Dobré ráno, za nás jedině IKEA nočník, ten co se skládá ze dvou částí. Perfektní na vylévání do WC a také na údržbu.