Nějak jsem nepřišla na chuť této móde malovat si výrazné obočí, které (častokrát) vypadá nepřirozeně a někdy i jako šnek 🙈. Je nějaká univerzální rada jak tvarovat obočí podle typu obličeje?
Ahoj, ja jednou za cas .. kdyz ho tedy mam, zajdu ke kosmeticce, ktera mi ho nejak vytvaruje a ja uz si ho pak udrzuji jen v takovym nejak stavu 😀 .. urcite si ho nemaluji.. ale vim, ze nekolik kaaradek to ma tak, ze by bez toho nevylezli z baraku 🙂 podle me ma barva oboci ladit k barve vlasu.. ale je to pouze muj nazor
Ahoj, chtěla bych vám doporučit úplně super barvu na obočí. Tenhle týden jsem si obočí barvila poprvé a vůbec už si ho neupravuju. Hezky to sjednotí obočí. Jsem moc spokojená 🙂 Ještě dám echo, jak dlouho to vydrží, ale zatím po 4 dnech vypadá stejně jako ten první den. https://www.krasa.cz/kosmetika/barva-na-rasy-a-...
Mně hodně pomohla šablona z takových těch "barev" na obočí, kde je několik šablon a snažím se obtahovat podle jedné z nich. Dokonalé to není. Ale lepší než u kosmetičky, která mi obočí vytrhala, nakonec řekla, že mám nechat dorůst. Bylo to divné, důvěru jsem neměla. Vypadalo to jako vstupenka na pravidelnou návštěvu.
@cukrkostka pogoogli na netu je spousty navodu a prodavaji i sablony...ale ja si oboci tvaruju do tvaru ktery mam, nejak ho nezvetsuju, jen dotvaruju prptoze mistama jakoby chybi par chloupku aby bylo dokonale.