Ahoj maminky,
mate prosim nektera zkusenost se zelenou stolici u novorozence? Pred tydnem se nam narodila holcicka,,asi posledni dva dny ma takovou zelenou stolici. Myslite, ze to musi byt znamka toho, ze nepribirsa nebo to muze znamenat i neco jineho?,Dekuju!!
@promar dekuju moc za odpoved! Dnes jsme byli s prckem u detske doktorky a ta rikala, ze je mala vporadku a vykyvy se stolici taky nejsou nic neobvykleho. Pry se ji sice rika hladova, ale melo by se to srovnat, tak jsem se trochu uklidnila..
@z_u_z_a_n_a_1988 ahoj, malá jí měla až do sedmi měsíců, prospívala dobře, tak to dětská neřešila 🙂
@mogwaika no me to prave vydesilo, protoze zatim nepribirame, ale i to je pry zpocatku normalni..🙂 dekuju za zkusenost! 🙂
Zelena se říká, ze je hladová, ale není to úplně přesné. Taky jsem něco podobného řešila několikrát. Ale většinou to bylo tím, ze malý pil z obou prsou a tak vypil jen tzv. přední mléko, ve kterém je víc cukru a proto ta zelena stolička. Vim, ze asi měsíc a pul jsem kojila vždy jen z jednoho prsa, aby se mimi dostalo k zadnímu tucnejsimu mléku. Kojila jsem často, po dvou hodinách i častěji. Pak už mel větší sílu i hlad a potřeboval obě prsa a vše bylo v pořádku. Zelenou stoličku mel taky jednou po očkování, ale to u vas zatím nehrozí. Tak držím palce, at se to zlepší. Určitě kdyby se to nelepsilo, tak bych se poradila s doktorem.