Dobrý den, utla jsem kojení po 2 letech. Kojila jsem teď jen na spaní, ale mám hodně mléka a hrozně to bolí..kdy přestane nalévání? Popřípadě co můžu udělat aby to přestalo ? Děkuji
Já přestala po 2.5 letech v květnu. V pátek. A myslela jsem, že nepřežiju víkend než mi přijdou aspoň homeopatika. Celý den i noc jsem to měla pevně uvázané obinadlem a bylo to fakt příjemný. Večer ve sprše jsem rukou odstřikala haldu, ale jen do úlevy. Vlastně jsem to furt cítila, ale přišla úleva od tý velký bolesti. Vypila jsem několik velkých šalvějových čajů za den. A v pondělí zlom a najednou mě nebolelo nic a homeopatika jsem si už ani nevyzvedla. Od té doby pohoda.
Prolévat se šalvějí a stáhnout prsa
Ja jsem jen odstrikavala do ulevy a chladila. Nestahovala,to mi dr.rekla,ze se z toho muze udelat zanet.
v nejbližší době se na to chystám. chci si koupit tinkturu z máty nebo šalvěje. je to účinnější než čaj. prsa si stahovat nebudu, je mi to nepříjemné a prý to stejně není k ničemu. odstrikavat do úlevy ne do prázdna a na bolest ibalgin a na prsa mi pomáhá zelí, někomu tvaroh, někomu slivovice... držím palce
Me to trvalo tyden
Odstříkni si do úlevy, třeba pod sprchou. Případně můžeš zavolat svému gynek. a požádat jej o medikaci na zastavení laktace.