milé maminky, chtěla jsem se zeptat zda jste v průběhu kojení zašli někdy s kamarádkami někam kde se kouří, např. na bowlingu, diskotéce... říkám si jestli ty škodliviny z kouře můžou nějak do MM přejít a nebo snad doufám že ne...
Ja myslim, ze se nemas ceho obavat. Do MM by se skodliviny nemely dostat - pokud sama nebudes kourit. Toto je moje teorie. Doufam, ze se nepletu 😉
Ano, přechází to do mléka, stejně jako když kouříš, švagrová jednou byla na nějaké využené akcičce a malá pak mléko vůbec nechtěla od ní z prsu pít.
@alesea občas zajdu, bohužel se to nedá se tomu 100% vyhnout a sedět kvůli tomu doma pořád taky nehodlám. Samozřejmě když to jde, vybírám se nekuřácké restaurace a pod, ale někdy se to tak sejde.. Nikdy nebyl problém, že by holky mléko pak nechtěly. Ale je fakt, že totálně "vyuzená" jsem nebyla nikdy, protože to nesnáším i jako nekojící......
Jistěže, stejně jako výfukové plyny, když jdeš po ulici, saponáty, kterými uklizíš, nebo prach, který lítá všude kolem. Vlastně myslím, že by se zodpovědné matky měli po čas kojení zavřít do skleníku 😀
Promiň, ale nedalo mi to.
Tak není to ideální, ale když to je jednou za čas... zase si myslím, že psychickej vliv, kterej to má na mamku, že vypadne z domu a odfrkne si, je naprosto nenahraditelnej a snadno negativa toho, že něco do mlíka přejde, překoná :o)
nevím kdy už to v čechách konečně zakážou, tak jako v jiných civilizovaných státech...