Ahojky. Potřebuji poradit mám 13 měsíční holčičku .Prozatím kojím už jen na noc .Včera v noci jsem se vzbudila s teplotou a hroznou bolestí v levém prsu.Celý den mě bylo zle odstříkávala jsem ,masírovala ,dávala zabal z tvarohu .Další noc horečky 39 bolest nepolevuje.Mám jít k lékaří? A stačí obvodní nebo musím na gyndu.děkuji
TAky jsem byla na gyndě, zkus ještě ten tvaroh, ale pozor nedávat igelit, někdo mi to radil s tím igelitem, ale je to špatně.
Diky .Zkusím jít k obvodní když to nepoleví. Gyndaře mám 30 km daleko a na obědnání.
@konik4525 Protože ten tvaroh zánět vytahuje z těla ven, ale igelit to zase vrací do těla. Na žádný obklad nepřikládáme igelit, ten by způsobil zapouzdření a zasunutí problému hlouběji dovnitř - Mudr. Strnadelová. Jsou to stare léčebné rady a to žádný igelit nebyl. Nejlépe dát ten tvaroh na bavlněnou plenu a na to ještě další plenu nebo ručkník, aby to neprosáklo.
Mě pomohla na kapesník slivovice a přes to igelit
Já řešila s gynekolozkou. Dostala jsem atb. Možná by vyřešila i obvodni, ale třeba ta má, by ani možná nevěděla jaká atb na to napsat...