Ahoj,
Jsem trochu zoufalá, příští týden mám jít na plánovaný zákrok v celkové anestezii a nejen že zrovna bojuju s virozou, ale ještě se o mě pokouší zánět prsu 🙈 snazim se chladit, před kojenim nahřát, masírovat, ale malý z prsu nechce pit a odsávačka to nevytáhne😭 nemáte nějaký tip, jak z toho ven, aby se mi to nerozjelo a já se vyhnula ATB? Snažila jsem se teď přikládat hlavně v noci, kdy byl v polospanku, ale vypije něco a pak už nechce a rozciluje se:( děkuji za rady! 🌷
Ja si davala tvaroh a zelny list. Nejvic mi ale stejne pomohla navsteva laktacni poradkyne. Sice to bolelo jak prase, ale hned byla uleva. Od te doby se mi to neopakovalo.
Mně tvaroh nepomohl. Pod slivovici nebo líh to chce hodně namazat kůži, nakapat na kapesník a přiložit a zabalit do tepla. Zelný list taky přiložit a do tepla. Třeba na to dát ručník a mikinu.
Mne teda pomohl tvaroh, ale co jeste nezaznelo, tak kojit v noci z toho bolaveho, vetsinou v polospanku si neuvědomují, ze to je to prso, ktere nechce, zkusit zmenu polohy pri kojeni, tusim ze bradickou k zatvrdline nebo naopak (nekde v mamila poradne lze dohledat). Nekdy to je jen ucpany mlekovod, pri zmacnuti bradavky uvidis bilou usazeninu, tak tu vyndat, paratkem, jehlou, jak se ti podari. Preji at to brzy přejde ❤️
Holky, moc děkuji za rady!! Celý včerejšek jedu obklady, nejdřív tvaroh a pak lihove.. Konečně se červený flek trochu zmenšil 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 tak snad!! Akorát malému se tu ztvrdlinu pořád nedaří úplně vycucnout a mne úplně rozmasirovat.. Tak budu pokračovat a uvidíme. Snas to bude v pořádku! Ještě jednou moc díky!! ❤️
Obklad se slivovicí nebo zelný list. Nejlepší