Zánět středního ucha a odmítání kojení. Máte zkušenost?

florida2001
6. kvě 2022

ahoj holky, prosim ma nekdo zkusenost, male je za dva dny 12 mesicu a do vcerejska jsem kojila 5-6 denne ( z toho 2-3 v noci) mala mi jinak neusla nez u prsa. uz tyden kaslala v noci a asi ji to sedlo do ouska a ma zanet. vcera rano jsem ji nakojila a pak se poblinkala, od te doby strasne place a krici. vzala jsem ji k doktorce kde potvrdila zanet ouska a k tomu ma zarudly krk takze asi viroza. od vcerejsiho rana odmita prso a nechce pit. musim ji cpat vodu nebo odstrikane mliko po lzickach. s jidlem problem neni. zacla antibiotika tak to snad brzy prejde ale desim se ze uz nebude chtit kojit. problem je vecer protoze nedokaze sama usnout. nevim co delat, za necele tri tydny me ceka 13 hod v letadle a mam uz ted hruzu. ma nekdo zkusenost

jjasmina
7. kvě 2022

a neodstacuje se třeba? Ja jsem v cca v tom roce kojila přes den pouze na uspání u prsa a spíš si vzala jen večer a v noci a pokud jí, nechala bych to na dítěti.

florida2001
autor
7. kvě 2022

@jjasmina prijde mi divne ze tak najednou a nechce ani jednou denne. par dnu zpet byla nasata 5-6 denne a najednou ze dne na den ani jednou. mam hodne mlika a odstrikavam. pres strikacku nebo v kasi smichane to sni.

petrasipkova1
7. kvě 2022

Spis pokud má zanet v uchu tak ji bolí to sání. Co říkali na ORL ?

florida2001
autor
8. kvě 2022

@petrasipkova1 rikali presne co rikas, ze ji to asi boli kdyz saje, tak snad to prejde . akorat zvlastni je ze s hrnicku s brckem pije. ale to je asi porad lepsi pac u kojeni musi vice nasavat takze ji to asi nedela dobre.