Ahojky holky, skromný dotaz. Byla jsem dnes hodinu s malým v bazénu a ják jsem přijela dom, šílený bolet v prsu, tlak jako by mě na něm někdo visel. Horké a bradavka s dvorcem obrovská, spát se nedá. Ve stoje ještě horší jak visi. Teplotu nemám..
Zkusila jsem odstrikat, jestli nepomůže. Barva je úplně jiná jak z toho nebolavyho, spíše pripomina mléko v šestinedělí. Nejde ani pořádně odstrikat.
Kojim 14 měsíců.
Myslíte, je třeba plašit a valit k lékaři nebo nějaká babská ráda? Děkuji
Neporadí nikdo?
Já měla zánět v prsu v šestinedělí. Měla jsem teploty zimnici, prso jsem měla červené a když malá pila řezalo mě to. Došla jsem na gyndu a tam mi doktorka dala antibiotika. A přikládat tvaroh. Zavolej si na gyndu, a uvidíš co ti tam řeknou.
Zajít k dr
@siima12 dobře, děkuji. Já teda teplotu nemám, ale není mi dobře. Mama mě prave říkala, ze sedací koupele, ze ji to řekla doktorka a pomohlo. Tak jsem radej se chtěla zeptat někoho dalšího, ať nejsem za trapku
Sedací koupele to netuším. Ale antibiotika mi pomohli 🙏
@siima12 už jsem doktorovi volala, mám si koupit tvaroh a mlíko odstrikavat a vyhazovat
Tvaroh je dobrý 😊 vytáhne zánět.
@siima12 zkusim koupit 🙂
Divim se, že tě doktor ani nechtěl vidět. Já měla jednou taky takto rychlý nastup a bylo to na antibiotika. Uleví rozhodně rychleji.
pokud nemáš teplotu tak bych neplašila. měla jsem doma tunu tvarohu, a studený tvaroh v plence vázala na prso, pak ve sprše lehce masírovala a pak zase ledový tvaroh, většinou byl druhý den pokoj, ale bolest je to teda šílená. jednou se mi k tomu přidala horečka 39, zimnice a to jsem musela mít antibiotika.
@petrasipkova1 no on právě říkal, že když není teplota, tak se atb nedává. Spíš mám strach, že když budu odstrikavat, tak mě to moc nejde, abych o mlíko nepřišla.
Já jsem teda z toho prsa kojila
@petrasipkova1 právě jsem četla všude na netu, ze kojení je žádoucí
Já také z toho prsu kojila, sice to ze začátku bolelo, ale taky se mi tím pak ulevilo. Přikládala jsem ho na to bolavé prso více, než na to dobré.
@siera1 no, on mě tvrdil, ze mu to chutnat nebude, ale jenže ten můj bobisek zbasti úplná všechno a samozrejme, ze prso si vzít nenechá. Už je velkej a dere se pod tričko automaticky sám
Normalne koj, jinak to z toho nevytahnes - rucne ani odsavackou to neodstrikas. Nechala bych prcka, at to zpracuje sam 😁
@rencinka87 děkuji. Právě že odsávačkou to opravdu nešlo, sotva pár mm
Přikládám fotku pro představu