Maminy, za jak dlouho po ukončení kojení jste dostaly menstruaci?
Já taky kojím stále, a i beru antikoncepci u které by menzes být neměl, a stejně mám. Velice nepravidelně a blbě, ale mám, v podstatě už od porodu.
Já do mesice
ahoj, je to dost individuální... já kojím stále, malý má 20 měsíců a do půl roka byl plně kojený a měsíčky se objevili po šestinedělí a od té doby s železnou pravidelností... jiná maminka má třeba i přes půl roku po porodu pokoj...
já do 2měsíců od ukončení kojení 😉
Mě nastoupila 8 měsíců po porodu ale kojila jsem celkem 20 měsíců a to poměrně často, takže na mě kojení vliv nemělo.
Mojí sestře také 8 měsíců po porodu a kojí plně 10 měsíců. Vidím v tom nějaké genetické dispozice, u obou poprvé za život po porodu nebolestivá menstruace.
já jsem kojila i po hodině přes den po 3 v noci a 1. MS jsme dostala necelé 3 měsíce po porodu a pak už pravidelně každý měsíc. Kojila jsme plně 6m, pak do 12 m s příkrmy ve dne i v noci a do 16m večer a v noci.
U prvního syna mi nastoupila MS pul roku po skonceni kojeni. Teď stale kojim, malý má 11 mesicu a MS nikde. Nestezuju si. Kojim jeste dost.
já i přes kojení 5. měsíc....pak jsem otehotněla a podruhé taky 5. nebo 6. měs.....
První menzes jsem měla dva měsíce po porodu, od té doby pravidelně, a to kojím stále- malý má 16 měsíců 😀
Já u prvního i druhého dítka - plně kojeny - přišla MS 4 a 5 měsíc. Teď třetí dítko - plně kojeno - 7 a 1/2 měs. a MS ještě nepřišla 🙂
U prvního dítka jsem začala menstruovat hned po šestinedělí a kojila jsem plně do půl roka...
Druhé jsem také do půl roka plně kojila a menstruace přišla někdy okolo 8mého měsíce.
poprvé za půl roku, podruhé za 3 měsíce (obě děti plně kojeny do půl roku)
záleží na ,, kusu´´ 😀 já třeba menses měla už měsíc po porodu a to ještě teď stále kojím 🙂
já ještě kojila a už jsem to dostala, takže to je opravdu velmi individuální 🙂
já teď ještě kojím, tak 2-3 denně a MS jsem dostala 8 měsíců po porodu.
po skončení kojení došla za 7 týdnů.
Po ukonceni kojeni 5 tydnu.
MS jsem dostala 7 měsíců po porodu, když jsem ještě kojila. Stále kojím (Klárce je 11m) a MS jsem měla již 3x.
Hned druhy den, co jsem prestala kojit😅 Kojila jsem 11 měsíců
Přesně 6 týdnů po porodu 🙂
8 měsíců po porodu u obou dětí a kojíme ještě stále a máme 1,5 roku 🙂
U obou dětí ještě před ukončení kojení - u prvního dítěte 8 měsíců po porodu i přesto že jsem hodně a často kojila, přikrmovat jsme začali v 6 a půl měsících, ale synovi to moc nejelo, takže stejnak byl každou chvíli přicuclej, MS byla nepravidelná, jednou po 16 dnech, jednou po skoro 40 dnech atd, přesto jsem v synově roce otěhotněla (neplánovaně i přestože jsme si dávali pozor). Kojila jsem 15 měsíců. U druhého dítěte, u dcery to bylo trošku jiné, hned po šestinedělí jsem si nechala napsat antikoncepci pro kojící a nejenom že jsem hned začala menstruovat ale často jsem krvácela i mimo menstruaci. Kojila jsem 20 měsíců, kéž bych to bývala dostala až po skončení kojení.
Dva měsíce po porodu a to je malá plně kojená doteď (11 měsíců) 🙂
Co jsem kojila, měsíčky nic. Od toho, co jsem přestala úplně, přesně za měsíc. Jako hodinky.
Kojila jsem skoro plně rok, jinak do dvou let dítěte a MS jsem dostala na konci šestinedělí ☹ a mám to pravidelně.
Ještě před tím. 11m od porodu, vliv asi mělo nekojení ve dne. Ráno nebo večer a v noci jsem ještě kojila. Po prvním to naskočilo hned pravidelně, po druhém to haprovalo (hodně dlouhé cykly, anovulační, krátká LF..srovnalo se to po půl roce)