Holky za jak dlouho jste znova kojili pokud se vám miminko poblinkalo.?Plně kojíme.Malá občas vyblinká snad všechno co zbaštila ani nestačíme dát odříhnout a pak začne uplně hystericky řvát hlady.Stalo se nám to zatím asi 3krát za celou dobu.
já mám 4 měsíčního prcka a taky blinkal i hodinu po kojeni doktorka nám doporučila nutriton ten je i pro kojený dětičky 🙂
Taky mi malá zvrací po kojení.. někdy i hodinu po kojení.. díky za rady.
u nas to same, nikdy nevim jestli mu v brisku neco zustalo nebo chce zas jist jen aby se uklidnil nebo ma fakt hlad, kdyz to vyblinkal
Ahoj holky, pokdu mimi prospívá, tak laktační poradkyně radí neřešit a prat 🙂. Některé děti jen ublinkávají, jiné to hází obloukem. Nakojit mimi můžete klidně ihned, je to naopak vhodné, jelikož tím blinkáním je může pálit žáha a MM to hezky zklidní. Nutriton zahustí obsah žaludku, většinou aspoň trošku zabere. Pokud jsou I potíže s kakáním, můžete zkusit eliminační dietu bez mléčných výrobků.
@terry1512 mě malá blinkala pořád i hodinu po kojení. Měla silný reflux. pomohl Gatrotuss a kojila jsem ze začátku co 2-3hod a ke konci 1-2hod 🙂