Ahojda.
Potřebovala bych poradit s odstříkaným mlíčkem. Dneska jsem potřebovala na pár hodin odjet a tak malého hlídal tatínek s babičkou 🙂 Odstříkala jsem 200ml mlíčka a prý to bylo peklo. Když se malý vzbudil a brečel, tak mu ho ohřáli a dali 🙂 Prý vycucnul úplně všechno a to takovou rychlostí, že se málem prohýbal lahvička a okamžitě po vycucnutí celých 200ml spustil ukrutný řev!!! Zatínal pěstičky a brečel a brečel.......slzičky jak hrachy. Když kojím, vím, že na jedno nakrmení vysosne tak 150ml a má dost...... Co se mohlo stát??? Proč tak plakal????
Kubíčkovi jsou 2 měsíce
listicko a jak ste stari?
tyyyyy joo.. a to vypije 200 ml? Tak to urcite nebylo hladem! 😉
Mozna mu opravdu chybela maminka..
No právě, že normálně při kojení vysaje tak maximálně 150ml a to když je opravdu hladovej a třeba dlouho spinká...jinak normálně jen tak 120ml.......vážně nevím, co se mohlo stát???
A nebo se při kojení rychleji unaví, proto mu stačí méně. Z lahvičky to přeci jen teče lépe. A hlavně, jak cítí maminku, tak se i uklidní 😉
spis jestli ho neboli brisko po toliko mlicka
no pokud je tak malý, tak ho opravdu může bolet bříško, když vypil najednou tolik mlíčka. Mohl s tím spolykat i spoustu vzduchu a můžou ho pak trápit prdíky.
Mohl být přepapanej, chyběla mamka a to už stačí na slyzy jako hrachy.....lističko - a slabé mlíko neexistuje!!! 😉
listicko mě taky toník tahal z prsu na noc 200ml z prsu už ve 2m...jednou jsem mu to dala z flašky - oni se napolykají více vzduchu, takžepokud dáváš tak malým z flašky, je potřeba je nechat i víckrát odkrknout..i 3-4x za celé pití..Já si myslím, že jak to vyžahnul v kuse, bolelo ho bříško - určitě nic horšího 😉 A taky se mohl uplně normálně přejíst...jestli se někdy urputně "přežrala", ten pocit bolavého břicha znáš 😀 A pro tak malé mimi to je asi dosti bolavé 😒 Dej mu příště mín, nebo ho nech odkrknout vícekrát. A stazina má pravd a- slabé mlíčko je fáma, to neexistuje!! 😉
ahoj 🙂 řekla bych, že s mlíčkem to nemá nic společného. Prostě jsi mu chyběla. Kolem toho osmého měsíce jsou děti víc fixované na maminku.