Ahojky, chtěla jsem se jen zeptat, jaké používáte vložky do podprsenek? Mě přijde, že jich mám strašnou spotřebu.
Látkové, je to super ! Petit lulu. Doporučuji !
Já používám z lidlu a jsou super
Pouzivala jsem z DM Babylove a trhaly se a nevydrzely. Pak jsem presla na Johnsons baby a ty byly perfektni.
Taky látkové. A nejlepší jsou Petite lulu. Narozdíl od papírových mi nikdy neprotekly.
Kupovala jsem na Fler bambusové s nepropustnou pul vrstvou a super.🙂
Mě teda ty DM-kový nikdy neprotekly..jsem s nima spokojená a za tu cenu ještě líp 😊 měla jsem i z Lidlu ale na těch mi vadí ta veliká lepící plocha..
Ja jsem si zvykla nejvic na ty z Lidlu... Neprosaknou jako ty obycejne z dm a podobne.. Ale jsou taky drahe :( ted byly v akci tak jsem si koupila 7 baliku :D
Ja pouzivam na doma latkove, na den anavy s fleecem, ty jsou prodysnejsi, a na noc s pul vrstvou, ty neprotecou. Mimo domov pouzivam kvalitni jednorazove, napr. Chicco nebo Avent.
@zuzan88 ze zacatku, kdyz mliko teklo proudem, jen co jsem se na miminko podivala, pouzivala jsem jednorazovky od aventu, tehdy byly denni a nocni, s tim, ze nocni byly vetsi. Mely super absorbcni schopnost a nasaly toho hodne, pak az se mleko zklidnilo pouzivala jsem pratelne, taky od aventu. Jinak zmousela jsem pred tim i obyc., jqko napr.jonsons baby a jine takove obyc a byla jsem hrozne nespokojena, zmolkovadela vata, bylo to nepohodlne, hned premocene. Proste na avent nedam dopustit. Jsou sice drazsi, ale staly zato. Ted jsem tehule a uz mam.koupene prave jednorazove aventky
Nejlepší byly Chicco s mikroperlickami,spotreba 2ks na den. Jiné mi protekly, i latkove,mela jsem ragady a ranky na dvorcích... Myslím, že jsem je používala max. 4-5 měsíců, pak už nebylo třeba, kojím stále...
Pouzivala jsem z dmka. Byly nelevnejsi, docela dobry a pri velke spotrebe ta cena byla znat 🙂
Ono zalezi hlavne na tvorbe mleka. Ja kojim dcerku pul roku a jakekoli obycejne to proste nedavaji. Mleka mam hodne, uz tedy ne az tak moc jako na zacatku,ale porad dost. Jedine vlozky, ktere mi vydrzi, jsou od Johnson baby.
Tak to mi přijde taky, proto kupuju jen ty obyčejný v DM..jsou nejlevnější 😃