AHoj , ráda bych, aby ste poradily..mám 3 měsícního chlapečka...přes dn je veselý, hraje si v psotýlce ,směje se, dokáže přes en spát i čtyři hodiny...je plně kojený..někdy i po hodině a pů až dvou hodináhc...nýní, je to asi týden , v noci stále brečí, po kojení se porbouzí i za hodinu a není k utišení..dneska v noc jsem zkusila mu dát po večerním kojení nutrilon..vypil 160ml a spal až do půl čtvrté do rána uplně klidně, pak se napil MM a spal dál do půl osmé..myslíte, že má v noci málo? A přes den mu to stačí?Bojím se, že kdy\ž začnu dávat večer nutrilon, brzo skončí na UM i přes den a to rozhodně nehci...dvojčata jsem kojila do roka, tak nevím, proč bych to ted nedokázala...prosím ,pradte, díky , pa
@stazina ahojky já bych mu UM vůbec nedávala, když jinak hezky prospívá, to že ti spal může být jen náhoda. Já měla malou kolem 3 měsííců u prsa v noci pořád, jen jsem si jí přehazovala, ani jsme už nezkoumala jak často... 😉
Takže za mne - vydrž jen kojit i když to bude často. Holt to může být i tulící závisláček.
Některé dětičky prostě třeba jen nespinkají, může ho něco trápit atd, možností je spousta. Chápu že je to náročné, ale tak to s dětmi prostě je, že se člověk nevyspí...
Souhlas s holkama, taky jsme takové náročné období měli a vydrželi jsme. Držím palce 😉
díky za názory...on právě moc nepřibejvá, jen asi 200g za 14 dní, ale dr. na to nic neříkal a já vím, že kluci ( dvojčata) tayk ze začátku nedělali půl kila za měsíc nebo víc...do půl rokuto byli prcci..asi zkusím dneska příkrm nedávat, a uvidíme,jaká bude noc...nějakou tu porbdělou noc už za sebou v životě mám, takže na to jsem zvyklá ,a el vadí mi ,že když řve celou noc, probouzí kluky , manžel , který dost težko rpacuje se nevyspí a navíc mě rve srdce ten jeho pláč a pak si připadám,jako matka, co trápí své dítě hlady..uvidím, jak se to bude dál vyvíjet.Musím jít, pa
@ stazina....chtěla jsem se zeptat za jak dlouho váš problém pominul? Máme stejný problém už asi 14 dnů....
@lucie255 ahoj , problém nepominul,jsou noci,kdy se prostě nevyspíme, třeba jako ta dnešní..u malého se rozvinula alergiee na ml. bílkovinu, takže když sem vypila nebo snědla něco s mlékem, řval jak tur, navíc ani nutrilon dávaný večer nebyl vhodný, takže to došlo tak daleko, že začal kadit krev ahleny, vynechal jsem tedy vše mléčné a jen kojila, skoro v 8 měsících se odstavil sám, prostě už prso nechtěl. o d té doby dávám Nutrilo Alergy care a je sem tam klid...ale jelikož se k tomu přidala ještě vejce, celer, fenykl atd...je to někdy težký...a když se k tomu přidaj třeba ještě zuby....tak držím palce, at svůj problém vyřeší, třeb abych zkuisla vynecaht taky ve stravě všechyn alergeny a pak postupně zařazovat..ta čokoláda je zrovna dost velký alergen...! držím palce
@stazina...jejda tak to je mi líto. Já se uklidňovala, že to přejde. Nezdá se mi , že by ho něco bolelo. To by o to muselo bolet i přes den, ne? Přeju vám áť se to brzo zlepší
@stazina a kdyz se v noci za tu hodku-dve vzbudi tak se da utisit aspon prsem? nemusi to byt jen hladem,muze to byt "prsovy zavislak" 😉 😅 a chce se tulit atd