Už skoro nekojím. Vyteklo ze mě nažloutlé mlíčko

luciebx
10. zář 2011

Ahoj maminky.. chtela bych poprosit o vysvetleni, je to asi tak 2-3 tydny co sme prestali kojit ... prave prso tam uz nedavam vubec.. z leveho prsa dam tak 1x za 2-3 dny kdy fakt citim ze mam prso plne a trosku to boli..
pred chvilkou me nejak stipala bradavka na pravem prsu.. tak si rikam no zkusim zmacknout zda tam mlicko stale je.. no zacalo to kapat.. tak si jdu pro plinu ze uvidim kolik toho bude.. no ale na pline mam vylozene nazloutly flek.. proste to mlicko odmackane je nazloutle.. zkusila sem z druheho prsa ale na pline neni nic videt jen ze je to mokre.. stalo se vam to nektere? je mozne ze to mlicko je tak az prezrale v tom prsu kde uz nekojim ze proste je zlute.. ja jen aby se mi tam netvorilo maslo za chvilku 😀 ( to byla samozrejme legrace )
jinak me prave prso vubec neboli a nijak netrapi.. ale trosku me udivuje ta barva mlika..
moc dekuji za vasi odpovedi
Lucie

lukza
13. zář 2011

Ahojky k barvě asi neporadím ale co vím že pokud budeš prsa stále mačkat zda tam je mlíčko tak se bude furt tvořit takže pokud to jde vubecnemačkej nebo se ti bude furt tvořit.

pani_haf
14. zář 2011

Ahoj, já ještě kojím a mlíko mi teče do podprdy a mám ho taky nažloutlé, takže klid, je to ok 🙂

miriska
14. zář 2011

Já myslím, že je to normální, měla jsem to taky tak. Řakla bych, že se mlíčko v tom prsu jako kdyby kazí a proto má takovou barvu. Za pár týdnů to přešlo a už z prsů nevymačkám nic...

sussanah
14. zář 2011

taky myslim,z e je to ok. Neni to tim, ze by se kazilo, to fakt ne, spis bych rekla, ze je jakoby hutnejsi, tucnejsi. U sebe jsem teda v prubehu kojeni mladeho (do 21m) pozorovala zmeny barvy mleka od vylozene zluteho po ciste bile. A teda pridavam se k tomu nevymackavat, nedrazdit, pokud neboli nebo netlaci, tak nechat byt.