U kojení se odtahuje a povídá

evee24
14. zář 2016

Ahoj maminky chci se zeptat jestli je ok, když 3,5 měsíční se u kojení odtahuje a brebenti. Chvilku cuca a odtáhne se, chvilku povídá a zas se prisaje. Netuším proc to dela. Směje se a udělá "eg" a zas saje. Dela to od včerejška a celou dobu kojení. Ještě u toho si jak kdyby pomlaskava degustacne 😀 Děkuji za odpovědi

krabikova
14. zář 2016

To znám. Náš malej to dělá taky. Musí mít naprostý klid bez rušivých elementů, jinak se nenají. Kouká pořád kde co lítá nebo kecá, směje se...

lady_giraffe
14. zář 2016

Taky mi to dělá, ale jen někdy. Beru to tak, že když se směje a kecá, tak je spokojenej. Však my dospělí, to do sebe taky jen nenaházíme, ale pochválíme, že je to dobré a prohodíme při obědě pár slov, ne? 😉 Vůbec to nijak neřeším, popravdě mi to přijde přirozené a roztomilé. Vždycky mu řeknu, že jsem ráda, že chválí mlíčko a ať si dá ještě. Něco mi odpoví a zase si sosne 😀

duvi21
14. zář 2016

Je to ok 🙂 Spokojene dite 🙂🙂🙂

evee24
autor
15. zář 2016

Tak super :D taky mi přijde roztomila. Už sem si říkala že by to byl pozitivní bojkot ale proc by si u toho pomlaskavala a spala se :D

andryyysssek
15. zář 2016

Mě tohle syn začal dělat v 5měsících.Vydržela jsem to měsíc,a pak kojení vzdala,protože mě toto obtěžovalo a než bych ho nakojila,trvalo by to půl dne.

koordinatorka_odboje
15. zář 2016

😀 ukaz video! To musi byt roztomile ❤️

panickatlamicka
15. zář 2016

Joooo, videooo 😀