Ahoj maminky chci se zeptat jestli je ok, když 3,5 měsíční se u kojení odtahuje a brebenti. Chvilku cuca a odtáhne se, chvilku povídá a zas se prisaje. Netuším proc to dela. Směje se a udělá "eg" a zas saje. Dela to od včerejška a celou dobu kojení. Ještě u toho si jak kdyby pomlaskava degustacne 😀 Děkuji za odpovědi
Taky mi to dělá, ale jen někdy. Beru to tak, že když se směje a kecá, tak je spokojenej. Však my dospělí, to do sebe taky jen nenaházíme, ale pochválíme, že je to dobré a prohodíme při obědě pár slov, ne? 😉 Vůbec to nijak neřeším, popravdě mi to přijde přirozené a roztomilé. Vždycky mu řeknu, že jsem ráda, že chválí mlíčko a ať si dá ještě. Něco mi odpoví a zase si sosne 😀
Je to ok 🙂 Spokojene dite 🙂🙂🙂
Tak super :D taky mi přijde roztomila. Už sem si říkala že by to byl pozitivní bojkot ale proc by si u toho pomlaskavala a spala se :D
Mě tohle syn začal dělat v 5měsících.Vydržela jsem to měsíc,a pak kojení vzdala,protože mě toto obtěžovalo a než bych ho nakojila,trvalo by to půl dne.
😀 ukaz video! To musi byt roztomile ❤️
Joooo, videooo 😀
To znám. Náš malej to dělá taky. Musí mít naprostý klid bez rušivých elementů, jinak se nenají. Kouká pořád kde co lítá nebo kecá, směje se...