Ahoj mamči mám problém s malým, asi před 14 dny se nám změnilo kakání. kadil každý a v pohodě a teď najednou do druh den a hrozně u toho pláče, tlačí, bobek šíleně. Nemáte s tím někdo zkušenost, jak mu mám pomoct. jestli jít k doktorovi?
Souhlasím..... my na zacpu trpíme taky dlouho a vždy nam pomuže švestková šťava 😉 🙂
ahoj, nám se stalo něco podobného když byl malé rok a přešli jsme z nutrilonu na sunar ( podle kamarádek měl mít lepší chuť ). Hlavně nejíst čokoládu a kakao, banány apod. a dávat hodně ( my dáváme skoro každý den )nastrouhané jablko s mrkví - to opravdu pomáhá.
tak držím palce.
M.
Ahoj uzliku,tak s tím jsme si užili až dost.Dokonce jsme skončili až na dětské chirurgii,kde tu tuhou stolici museli Nikolce vyndat.A rady,které nám dali a používáme švestkový kompot,activii,actimel,zeleninové polívky a hodně ovoce a zeleniny obecně,prebiotické sušenky,existuje i kaše od Nestle švestková proti zácpě,odvar ze sušených švestek na lačno.Navíc jsme používali Sunar a bylo nám doporučeno změnit mléko,že je dost tučnej a může tu stolici zhušťovat,tak jsme přešli na mlíko Lactum a když bylo opravdu nejhůř,tak nám předepsali Lactulosu,ta tu stolici rozředila a bylo to.Ale je to trápení,vím moc dobře jaké to je ☹
děkuju za rady, tu švestkovou šťávku jsem zkusili, a hodně ho to prohnalo, ale i tak tlačil bobek můj malý, vypadalo že mu očka vylezou z důlku, včera už to bylo lepší, tak uvidíme jestli se to nezlepší. používám taky sunar, hmm takasi zkusím to mlíčko lactum.
Uzlik zkus švestkovou šťávu nebo hrušky, to by mu mohlo pomoc 😉