Teplota - léky a kojení. Paralen nebo Brufen?

mouss
29. říj 2021

Ahoj maminky, prosim o radu. Mam od vcera teploty 37,5, strasnou zimnici a kojim. Zadne jine priznaky, tak fakt netusim z ceho to je. Osobne to prisuzuju dlouhodobemu nevyspani a vycerpani... Uz jsem nejak vycetla ze kojit muzu dal, ale poradte mi, je lepsi brat paralen nebo brufen? Vylezet to bohuzel nemuzu, mala chce kojit co pul hodinu i v noci a i se tim uspava, nejde jinak. Lahvicku ani dudlik nevezme, jsem pro ni proste nenahraditelna... Toho jsem se bala celou dobu nejvice, ze v pripade potreby se o ni nikdo jiny postarat nemuze 😏

madaki31
29. říj 2021

@mouss nevím jestli jste se neupsala ale 37,5??
Zimnici jsem nikdy neměla, ale ano, z únavy prostě lehce zvýšenou teplotu mít můžete...
Když miminko spí, spěte taky... Vše ostatní počká

barmil
29. říj 2021

@mouss na 37.5 bych nic nebrala, to není na léky. Nebolí Te prsa, nemáš je někde tvrdší, červené, nerozjizdi se Ti zanet? To začíná zimnici a zvýšenou teplotou.

mouss
autor
29. říj 2021

@madaki31 spi jedine na me, to zas neusnu ja... V noci chce byt zas nonstop u prsa. Jsem rozlamana a timto stylem uz jedu pres mesic... Navic nez stihnu zabrat, mala uz je zas vzhuru, proste moc nespim, temer vubec...

mouss
autor
29. říj 2021

@barmil neboli a nejsou tvrdsi ani cervene... 🤷‍♀️ Zimnici mam fakt velkou, prasek mi alespon ulevi...

ajja87
29. říj 2021

@mouss zkus paralen, ta teplota není tak vysoká, ale úplně tě chápu, ja většinou pri lehce zvýšene se cítím hůř, než když mám přes 38 a ta zimnice k tomu,paralwn ti uleví

madaki31
29. říj 2021

@mouss paralen snad neublíží...
Ani v kočárku nespí?? Že by třeba tatínek chvíli povozil a ty sis odpočinula?? Tohle období přejde, neboj
Vím, těžko se tomu věří, mám to za sebou 3x a po čtvrté mě to čeká 😊

krisstina93
29. říj 2021

Kdyžtak paralen, ale takhle nízká teplota se nesráží, to až když máš přes 38.

mouss
autor
29. říj 2021

@madaki31 v kocarku spi, ale max pul hodiny a pak uz rve a uklidni ji jen prso... Takze jo to trochu pomuze, ale za tu chvilicku stejne neusnu no. Mame narocny dite 😃 kdyby se dala alespon uspat jinak nez u prsa, i kdyby na tu pul hodinu ale mohl to za me nekdo prevzit, hned by to bylo lepsi