Ahoj holky, poradíte? Syn, rok a čtvrt, dosud částečně několikrát denně kojeny, i v noci, mě začal při kojení kousat. Rostly mu spicaky, par noci proplakal, dřív stačilo nakojit a uklidnil se. Ted mě proste silne kousne, nepomůže mu vysvětlit ze mě to boli, parkrat jsem bolesti vykřikla a nic. Takze výsledek je ze přes den ho nekojim a kojim pouze v noci, když procitne tak kojením ho uspim, ale musím to stihnout ještě než se probere úplně, jinak mě kousne. Zuby už ale hádám ho netrápí. Můj dotaz zní- kdyby dal nebylo možné ho v noci uspat kojením tak jak jsme byli doteď zvykli, co s nim mam dělat?? 😄 jsem bezradna, kojení v tomto bylo superpohodlne. UM zavádět nechci, nebo muže mít dítě v tomto věku potřebu se v noci dokrmit? Pokud směřujeme k odstavu nevadí mi to, nechci kojení za každou cenu zachovat, myslim ze jsme do zvládli dlouho. Jen nevím jak nejlip to nastavit v noci, par noci asi bude krusnych ze 🙈 dekuji za vaše tipy 🌸
@goovana muzu zkusit, ale spí u nás v posteli hned u me, takze úplně nevím jestli je to tím.. to kojení ho vždy hned uklidnilo a spal dal, ted když mu to prso nedám tak bude mrcet a brecet a úplně procitne a ja ho budu muset nějak uspat což prave nevím jak ptz doteď se uspaval jen kojením.
@hvezdicka09 záleží jestli je připravený na odstav. Nicméně já vykřikla, řekla, že nesmi a prso na chvilku sebrala. Stejně tak jsem zlikvidovala vše z plastu, jest lžička na krmení, dudel sme neměli teda.. Posléze již nekousala. Malá usinala jen u kojeni, první jsem odstavovala v noci, u hudby, objeti, hlazeni, nabízela pití..
U nás tohle kousání znamenalo odstav. Také jsem se snažila vysvětlit, ale nebylo to nic platné. Ale malému bylo 19 měsíců a už jsme chtěli druhé mimi a u mě kojení bylo antikoncepce. A hlavně malému nevadilo když prso nedostal, jsem řekla, že mám bebí což jsem nelhala. Měla jsem prsa pokousaná. A on to už nevyžadoval, když jsem nedala. Za dva dny už si ani nevzpomněl. Stačilo mazlení.
@hvezdicka09 a co odstrikat mleko a dat mu ho z lahve MAM? Lahvicka pro kojene deti..Neodstavis ho, bude na lahvi s materinou a postupne pak odstavis jak budeš potřebovat diky lahvi lehceji s cajikem.. Ja to tak udelala s dvojcaty. Jinak uspavat prsem...nevim no. Spatne se odnaucuje
@hvezdicka09 a nemá třeba potřebu jen vás cítit? Zkuste pomazlit