Sunar při kojení?

22. bře 2022

Čau holky, chci se optat zda když bych se někde zdržela a partner by byl s malou doma sám a měla by hlad muže jí dát sunar? Bohužél mléka mám akorát pro ní žádné zásoby nemám :/ díky za radu.

ellyem
22. bře 2022

Syna jsem kojila do cca 6 měsíců a ke konci jsem běžně dávala UM, kojila jsem jen v noci 🙂.

pipi_puncocha
22. bře 2022

Můžeš, ale zkusila bych pro vlastní klid předem, jestli miminko bude mléko z láhve akceptovat. 🙂

Já jsem ve 3m dítěte vyrazila na hokej a po druhé třetině frčela domů, manžel měl nachystané moje mléko v láhvi + jsme měli doma i UM, ale syn nic z toho nechtěl, jen plakal a napil se pak až z prsu když jsem dorazila.

jjasmina
22. bře 2022

Musíte zkusit předem, nám malá UM nikdy nevzala a manžel mě všude musel doprovázet kvůli kojení.

felixfelicis
22. bře 2022

Muze, ale ani jedno z deti neumelo pit z lahve a kdyz potom umely, UM nechtely. Vyzkousejte to predem.

jjasmina
22. bře 2022

@felixfelicis Jako u nás, dlouho i trvalo najít láhev ze které by mi pila aspoň vodu

felixfelicis
22. bře 2022

@jjasmina ja uz jsem to pak ani nezkousela a ucili se pit rovnou ze sklenice, zadny flasky ani ucici hrnecky se neujaly. Co jsem potrebovala resit, se nastesti vzdycky veslo do tech +- 3 hodin. V 10 mesicich nejstarsiho jsem sla za kulturou a on radsi 5 hodin nejedl a skoro nepil, dokud jsem se nevratila (dlouho odmital prikrmy).

autor
22. bře 2022

Děkuji za radu, musím říct ze pije čajíček z flašky hezky samozřejmě jen když chce. Koupila jsem flašky od Aventu na mléko a na kaši ale pila z ní pouze na poprvé jinak kaši nechce ale je to spíš tím ze nebyla úplně hladová🙄 tak ji musím nechat trochu vyhladovet a vyzkoušet to 🙂 díky moc holky

izz76
22. bře 2022

Může, ale z vlastní zkušenosti, dobře kojene dítě, žádné um ani flašku nepřijme.

elesse
22. bře 2022

Muzes. Syn ale nechtel, musela jsem ho to naucit

modra_zizala
22. bře 2022

Teoreticky ano, ale rozmysli si, jestli ti stoji za to riskovat potencialni problemy s kojenim. Me by to za to nestalo, ale kazdy to ma jinak. Prvne bych zkusila vymyslet, jestli nejde vzit miminko s sebou, pripadne aby partner hlidal mimco treba v kocarku na zavolani. A kdyby bylo nutne podat UM, tak bych nedavala flasku, ale treba z kalisku.