Čau holky, chci se optat zda když bych se někde zdržela a partner by byl s malou doma sám a měla by hlad muže jí dát sunar? Bohužél mléka mám akorát pro ní žádné zásoby nemám :/ díky za radu.
Můžeš, ale zkusila bych pro vlastní klid předem, jestli miminko bude mléko z láhve akceptovat. 🙂
Já jsem ve 3m dítěte vyrazila na hokej a po druhé třetině frčela domů, manžel měl nachystané moje mléko v láhvi + jsme měli doma i UM, ale syn nic z toho nechtěl, jen plakal a napil se pak až z prsu když jsem dorazila.
Musíte zkusit předem, nám malá UM nikdy nevzala a manžel mě všude musel doprovázet kvůli kojení.
Muze, ale ani jedno z deti neumelo pit z lahve a kdyz potom umely, UM nechtely. Vyzkousejte to predem.
@felixfelicis Jako u nás, dlouho i trvalo najít láhev ze které by mi pila aspoň vodu
@jjasmina ja uz jsem to pak ani nezkousela a ucili se pit rovnou ze sklenice, zadny flasky ani ucici hrnecky se neujaly. Co jsem potrebovala resit, se nastesti vzdycky veslo do tech +- 3 hodin. V 10 mesicich nejstarsiho jsem sla za kulturou a on radsi 5 hodin nejedl a skoro nepil, dokud jsem se nevratila (dlouho odmital prikrmy).
Děkuji za radu, musím říct ze pije čajíček z flašky hezky samozřejmě jen když chce. Koupila jsem flašky od Aventu na mléko a na kaši ale pila z ní pouze na poprvé jinak kaši nechce ale je to spíš tím ze nebyla úplně hladová🙄 tak ji musím nechat trochu vyhladovet a vyzkoušet to 🙂 díky moc holky
Může, ale z vlastní zkušenosti, dobře kojene dítě, žádné um ani flašku nepřijme.
Muzes. Syn ale nechtel, musela jsem ho to naucit
Teoreticky ano, ale rozmysli si, jestli ti stoji za to riskovat potencialni problemy s kojenim. Me by to za to nestalo, ale kazdy to ma jinak. Prvne bych zkusila vymyslet, jestli nejde vzit miminko s sebou, pripadne aby partner hlidal mimco treba v kocarku na zavolani. A kdyby bylo nutne podat UM, tak bych nedavala flasku, ale treba z kalisku.
Syna jsem kojila do cca 6 měsíců a ke konci jsem běžně dávala UM, kojila jsem jen v noci 🙂.