Ahoj holky,
možná je tahle diskuze trošku úsměvná ale přece. Pokaždé, když toho svýho prcka kojím,(vyjma noci) tak mi jakoby šmrdlá tou volnou ručičkou do očí a na pusu a štípe, mačká atd. 😀 Né, že by to bylo tak strašný, ale občas to i bolí 😕 a on se tomu i směje 😠 Snažim se mu jakoby naznačit, že to bolí, ale zatím bezvýsledně 🙂 Co s tím? Případně co dělají ti vaši raubíři a co na ně funguje?
ahoj, tak já si nedokážu představit kojit bez plyšovýho psa 😀 ... snad od 2. měsíce jí ho dávám do náruče a ona ho mačká a mává s ním, když ho náhodou zapomenu tak kojení musím přerušit a podat jí ho, přecejen to těma ostrýma nehtíkama bolí 😝
Ahoj, můj syn mi to dělá taky, druhou rukou mi tahá vlasy, štípe mě do druhé bradavky, nebo mi jí začne tahat 😝 š´touchá do očí, chytá se za svojí nohu, tu si následně snaží narvat do pusy, sundavá si ponožku...no fakt super 😀 zvykla jsem si a všimla jsem si, že mi to dělá hlavně když nemám moc nalitá prsa...takže se snažím teď kojit vždy jen z jednoho a když mám prso nalité, tak saje o 106 ani se nehne a občas u toho i usne... 🙂
Ahoj,já už teda nekojim,ale když malýho uspávám(má stále kaši z flašky 😅 )tak pije a druhou rukou mi šmrdlá ve výstřihu,jako si s tim hraje 😉 dělá to i když jsme venku a má strach,nebo je nejistý 🙂
No tak to děkuji za rady. Hned zkusíme taky nějakýho zvířáka, třeba to zabere 😀
Už mě nebaví mít poškrábaný obličej, krk a prso (vždycky to druhé..takže obě 😅 )
@pampalini 😀 Nas to dela taky 😀 Vypada jako male kotatko, to taky porad musi pri krmeni tu svoji mamku-kocku ohmatavat, skrabat, mackat 🙂 Synovi vzdycky strcim do volne ruky kosili, tricko, co mam na sobe a on s tim taha a me uz nechava na pokoji. Tu druhou ruku ma polozenou ze strany na prsu.