Ahoj maminky! Mam trimesicni miminko a plne kojim. A logicky mam tedy i vyssi potrebu jist. Ale mam pocit, ze to je az nenormalni. Pokud se vylozene neprecpu, tak za chvili mam zase hlad. Nejvice me prepadne, kdyz jdu na prochazku se psem. Jsme spolu venku tak dve a pul hodiny a i kdyz se pred tim nasnidam, tak stejne pri ceste zpatky, kdyz jdem kolem Vietnamcu, tak si koupim asponn tri nejake cokoladove tycinky 🙈 Muzete mi poradit, ktere potraviny vas spolehlive na delsi dobu nasyti a pritom jsou vyzivove hodnotne? Nechci do sebe diky nizkemu sebeovladani hazet balast…😒
Kdyz nesnidam vajicka, taky bych se cpala blbostma... Jim hodne vajicek, syru, masa, zeleniny. Sladke se snazim jist minimalne
Já si tedy dopřeju i to sladké, ale zase s mírou. Zjistila jsem taky, že dost pomáhají ořechy. Banánový chlebíček mě taky dost zasytí a je trochu sladký. A pak tmavý chleba s čerstvým sýrem a sýry obecně. Vždycky na procházky s sebou taky mám jablko a nějakou flap jack tyčku nebo raw ovocnou, dělá to mixit nebo svět plodu.
Nejist sladké a hodit tam bílkoviny
Já přímo při kojení vždycky cucala lososovou pastu (je teda příšerně drahá, ale mívají ji ve slevě) nebo jsem si ji dávala na chleba.
Jinak ovesné vločky taky hezky zasytí, nebo i jiné obiloviny
Bílkoviny, vláknina, ořechy, semínka a sos vysokoprocentní čokoláds
Určitě víc bílkovin