sotva jsme tomu kojení nějak "přišli na kloub" konečně už nekojíme od rána do večera a bylo to chvíli v pohodě, tak 6 měsíční začal dělat tuhle chuťovku ... každých pár vteřin drapne prso buďto těsně vedle bradavky nebo přímo za bradavku a zarve vší silou, je to tak 50 na 50 kdy vezme vedle bradavky nebo přímo za ni, je to taková hrozná bolest a když mu tam dávám ruku nebo mu chytím tu jeho ruku tak spustí strašný hysterák jak kdybych mu ji trhala ... jediný čas kdy to nedělá je v noci rozespalý, nevím co s tím dělat, trvá to už dlouho a strašně to bolí ... mléko mám a teče normálně, ale nevim jak dlouho tohle ještě zvládnu, celé kojení od začátku je pořád samý problém už jsem to několikrát málem vzdala, ale nakonec jsme to vždycky nějak zvládli, ale už jsem tak unavená a naštvaná proč nemůžeme kojit normálně, těch období kdy jsme kojili bez problému je tak strašně málo za ten půlrok ... měl tohle někdo taky? je to jenom nějaká další fáze která brzy přejde?
Syn delal neco hodne podobneho. A nepreslo to, spis se naucil, ze si behem kojeni hraje s druhou bradavkou. Bohuzel se ty deti pri kojeni, kdyz jsou vetsi nudi. Taky bych zkusila kojici korale.
@gbp dělá to na to prso ze kterého se kojí, tou rukou co má jakoby nahoře... druhý mám schovaný to by mě mohlo si nechat mordovat i to druhý 😂 něco do ruky moc nepomáhá, to si to pak cpe do pusy a je to ještě víc o nervy to kojení 🙈 dneska je to teda o dost lepší, ale to jen proto že má 39 horečky a je úplně ko 🙈 včera na večer jsem ho musela odevzdat tatínkovi ať ho douspí a bolely mě prsa ještě v noci, připadám si že kojím rozzuřenýho lva... teď když mi trochu vychladla hlava tak doufám že to je jen tím že mu rostou zuby a vzteká se a neví co se sebou
Položit si přes prso ruku? Ať tě tahá za prsty místo kozy 🙂
Taky mě malá vezme semtam za kůži jak kus hadru, ale ona si ráda hraje i s mými prsty tak dávám ty.
jo, tak zkusit tam neco dat, ruku, plenu, tricko ...
ale urcite to zas prejde, vymysli neci noveho 😅🙈 me ted tecou nervy, kdyz pri tim dcera vstava, nebo me kope do hlavy, strka prsty do oci, nosu, pusy... 😄🤦🏼♀️
můj syn to také začal teď dělat, zdá se mi, že to dělá, když má nějakou bolest - prdík, anebo mu teď jsou spodní zuby...možná ty zuby jsou i u vás, bůhví, přejde to, i když nebudete dělat nic, zkusila bych korále, nebo já nosila šátek, když mě bolelo v krku a král si s tím
jako rukou? to prso ze ktereho pije? zkusila bych zamestnat ruku. co treba kojici korale? nam to pomohlo. nebo plinu, nebo drzet za prst, drzet vlasy (to delala prvni dcera, ze mi hrabala vlasy 😄) moje zase skrabe a stipe 🙈 nebo mi taha kuzi na krku, ale uz ma 13 mesicu, takze kdyz uz je to neusnosne, prso schovam a ma smulu 😅