Rozmrazování mateřského mléka

deschevaux
11. lis 2018

Dobrý den,
potřebovala bych poradit ohledně jedné praktické věci. Nedokázala jsem totiž zatím jinde dohledat odpověď: Ve které ohřívačce se dá rozmrazovat mateřské mléko v sáčcích? Našla jsem to uvedeno pouze u jediné, veledrahé Suavinex, ale popisky nebývají kompletní jako příbalový leták a předpokládám, že to určitě bude možné i v jiných. U některých, jako jednoduchá Avent s rozmrazováním, je bohužel uvedeno, že to vhodné není...
Moc vám děkuji za jakoukoli radu!

adelka951
11. lis 2018

Přendej to den předem z mrazáku do ledničky, tam ti to rozmrzne a pak jen přeliješ do lahvičky a ohřeješ.

rousse
11. lis 2018

ohřívačku lahví jsem neměla - mléko z mražáku šup ven půl dne předem a pak jsem ohřála ve vodní lázni.

deschevaux
autor
11. lis 2018

Mnohokrát děkuji a omlouvám se, že jsem se nevyjádřila dostatečně přesně - naštěstí se mi daří kojit, ale musím odsávat, co to jde, protože se občas stane, že mléka nemám dost a musím sáhnout narychlo do zásob. Máme navíc ABKM, takže UM mohu dát jen hořké aminokyselinové a to malému nejede... Jde mi tedy právě o ohřívačku, která umožňuje rozmrazování a lze v ní rozmrazovat i MM zmražené v sáčcích... Jinak bych se asi bez ohřívačky úplně obešla, ale právě rychlé a zároveň správné rozmrazení mléka je pro mě nyní nejpalčivější, nelze to totiž naplánovat... Ještě jednou moc děkuji!