Ahoj maminky vsimla jsem si ze kdyz si zmacknu prso vytece par kapek mleka a to uz pres rok nekojim...docela mi to prekvapilo ze jeste po takove dobe.Nemate nekdo s timto zkusenost?
Měla jsem to tak u všch dětí, asi to bude normální 🙂
Mám to doteď 😆 děti 9 a 12 let
To je úplně normální
Za mě normální, měla jsem i několik let po odstavu, a když najednou byla u mě už nekojící prsa opět po zmáčknutí na suchu, znamenalo to vždy ranný příznak těhotenství (potvrzeno 2*).
Taky mam, nekojim pres dva roky. Dokonce i na sonu prsou mi ted doktor rikal, ze tam jeste mam mliko😁A pry je to v pohode.
Ahoj,me i rok po kojeni zvlhla kosile,kdyz se mnou spal v posteli a tulil se. Holt hormony....
Ahoj 🙂 přelom březen duben jsem přestala kojit, už přes dva roky jen na noc.. odstavení se zvládlo a já neměla žádné potíže s tím, že by se mi dal tvorilo mléko. Občas jen kapička. Teď jsem měla poprvé syna přes víkend na hlídání a od toho víkendu mám nateklá prsa.. mám takové svoje domnělé tvrzení, že to jsou hormony, kdy tělo vycítí, že dítě je pryč a psychika vyvolá pocit, že dítě musí být krmeno..? Přestože už takovou dobu nekojim? 🤣🤣🤦🏼♀️ Nevím, jak to lépe popsat..
Potvrdí mi někdo?
Díky 😁
Těhotná být nemůžu 🍀😊
Taky jsem to tak měla a to ještě 2-3 roky po ukončení kojeni