Ragáda na prsu. Co vám opravdu pomohlo??

slecnami
1. lis 2022

Ahoj holky, už jsem docela zoufalá...dcerka je něžná a při kojení nekouše, ale prostě má přední zoubky přímo tam, kde se mi udělala na bradavce prasklina, je to už měsíc, kojení mě příšerně bolí, až mi kolikrát tečou slzy (nejsem žádná fňukna)... Jak kojím ráda, tak teď se to snažím vždy oddalovat a bojím se, abych nepřišla o mléko, navíc se jedná o to "oblíbenější" prso...po poradě s laktační jsem se snažila prso natočit tak, aby ta ranka byla v koutku úst malé (jenže jak sosá, tak se to prostě moc nedá), mažu Purelanem, Bepanthenem i Infadolanem, byla jsem na gyndě, tam mi doporučila omývat prso po každém kojení a ničím nemazat a můj praktik zase doporučil, ať vytrvám v mazání a napsal mi Mezocain... Zkusila jsem i Hemagel, ale taky nic moc. Nic se ale nelepší, v bradavce mám rozšklebený kráter, trochu to hnisá, ale na ATB to prý ještě není a já jsem zoufalá... Co se osvědčilo vám?? Díky 🙂

palja
1. lis 2022

@slecnami mne pomohl jedině hemagel

veruuu_kubesovic
1. lis 2022

@slecnami pokud se mi stalo, koupila jsem si kloboučky a kojila přes ně, jinak mazat hemagelem po kojení

ajja87
1. lis 2022

Zkus gencialku

hani_na
1. lis 2022

@slecnami Chladivé náplasti od Medely, Purelan a dočasně kloboučky, za pár dní to bylo ok

lucina90
1. lis 2022

Hemagel, hodně větrat, umývat vodou a určitě mít správné přisátí

alice180
1. lis 2022

Silverette kloboučky. Zázrak. Kam se hrabou náplasti a mazadla.

surikata131
1. lis 2022

@slecnami já taky souhlasím se stříbrnými kloboučky Silverette, vyzkoušela jsem skoro všechno, ale až tohle fakt pomohlo

mysh_me
1. lis 2022

Hydrogelove naplasti (medela). Jsou drahe, ale stoji za to, jednu si muzes rozstrihnout na ctvrtiny, takze vystaci na dele. Ty jedine me zachranily, mela jsem taky prasklinu-krater, mazani k nicemu, hemagel trosku pomahal, ale proste to nestihal.