Rada LP na bojkot. Co vám poradila?

mouss
7. říj 2021

Ahoj maminky,
Jakou radu jste dostali od LP na bojkot kojení? Dostali jste nějakou jinou radu než jen nonstop nosit a kojit v šátku? Protože mě malá v šátku nechce být, pořád řve, usne max na 10min, kojení v něm moc taky nedá, jen si trochu cucne. Na to mi LP řekla jen že to mám zkoušet dál, že si zvykne... Kojení jsem měla jako jediný nástroj na uspání, ale teď to je spíš zápas a spánek nikde.

lentilkah
7. říj 2021

Kdyz dcera dela fory s normalnim nakojenim, pomaha kojit na "stojaka" Proste aby nebyla vodorovne, ale svisle. Ale nemam zkusenost s dlouhodobym bojkotem, spis takove jednorazove vymysleni.

palja
7. říj 2021

@mouss my jsme měli bojkot úplně hrozný, trvalo to snad 3 měsíce. A pomohlo nám kojit ve stoje v tzv savčí poloze (stačí zadat na Google savčí poloha při kojení, pokud nevíte co tím myslím). Když dcera hodně vyvádela, tak jsem jí nosila, dala dudlík a až se uklidnila, tak jsem jí dudlík vymenila za prso, chvíli jsem s ní chodila a pak jsem si sedla a v pohodě jsem jí nakojila (tato metoda je ale dle LP naprosto nevhodná, dudlík kazí kojení. Nám to ale naopak kojení zachránilo a dceru jsem kojila potom bez problémů do tří let). Manžel byl z toho úplně na mrtvici co musím dělat, aby se nakojila, ale mě prostě v tu dobu přišlo správné zkusit vše, aby jsme nemuseli dávat umělé mléko.
Držím palce a přeju pevné nervy 🍀🍀💞

cikitkapb
7. říj 2021

Jiná rada není. Když chceš kojit, tak koj. Jen je potřeba vystřídat různé polohy. Zkoušek kojit v polospánku, to se děti vždycky přisajou…

jjasmina
7. říj 2021

@mouss nic, vztekat se chvíli bude, prostě dal nabízet a vydržet to

majus6
7. říj 2021

Poradila jsem si sama - kojila jsem těsně před probuzením dítěte po odpoledním spánku a v noci, jak polospal, tak si vzal. Když byl vzhůru, tak totální bojkot. Bylo mu 10m a trvalo to přes týden, už jsem nedoufala, ale nakonec se to upravilo.

mouss
autor
8. říj 2021

Děkuji moc všem, v polospánku právě dát nemůžu, když jsem kojením uspávala, bez něj prostě neusne...