Může mít takhle malé miminko už průjem? Přistihla jsem malého, jak kaká a byla to voda se žlutým a plno bublinek. Pořád se kroutí, nemůže ani spát. Plně kojíme. Poradíte mi prosím, co s tím a jestli je to opravdu průjem? Jak má vlastně vypadat stolička u tak malých dětí?
je to normalni,novorozenecka stolice kojeneho ditka. zkus nejaky ty kapicky na prdicky
Nebaštíš náhodou mléko a mléčné výrobky? Jestli ano, tak je nejez a uvidíš, jestli se to zlepší. Řídká, žlutá/ nazelenalá stolice je u plně kojeného malého miminka normální, ale jestli to napěnění nezpůsobuje mléčná bílkovina, kterou miminka neumí trávit (a mají z něj bolení)....
Priklanim se k tomu, zkusit na cas vynechat mlecne vyrobky. Jogurty, syry, mleko...za zkousku to stoji.
nase Verunka mela takovou stolicku v porodnici a sestricka mi rikala, ze to mivaji deti, kdyz maminka sni meloun. Ale prujem to neni, neboj. Ten poznas tak, ze je nahnedly a zapacha.
My to máme taky ☹ Mimčo nám kaká 6x denně už 3.den. Dokonce už i nitky krve. Zadeček má prasknutý a opruzený. Už nevíme co s tím, jak mimču pomoct ☹
no jelikož kojíš a nepřikrmuješ, nevypadá to na nějakou virozu....zkus sabsimplex, je zapliněnej proto ty bublinky....mi to měly taky 😠 nebo pupík, teplej obklad na bříško, zacvičit nožičkama....to sou prdíky 😅 nebo si vzpomeň co jsi snědla, když kojíš......