Poradíte mi, jaké používáte laktační vložky a se kterými máte dobré zkušenosti? Ocenila bych, aby byly z dobrého materiálu a nepropustné 🙂 děkuji za rady maminky
Taky by me zajimalo ktere nelitaji v podprde. Mela jsem NUK, Belly, z dm - babylove, z Rosmana - babydream. Ty zeda jezdi nejmin ale taky v noci lovim v kosicku a jsou jinde nez maji byt. Mela jsem i vzorek Medela a tky litali. Ktere drzi na miste?
Johnson's jednoznacne...ted je maji v tete za pulku.
Za mě taky Johnson's.
Lansinoh. Kupovala jsem je přes internet s ostatními věcmi pro mě a prcka a oproti jiným - Nuk, Johnson´s (víc jsem tuším nevyzkoušela), jsou tyhle rozhodně nejlepší. Dobrý materiál, příjemné, savé, díky proužkům nikam necestují a mají perfektní tvar (oproti klasickým minikolečkům).
Ahoj, vyzkoušela jsem ji hodně. Kojila sem opravdu dlouho staršího rok a čtvrt, mladšího přes dva roky. Mě vyhovovaly nejvíce od Chicco. Kupovala sem je v hračkárně v koutku pro kojenecké potřeby, jindy v lékárně. A hlavně sem je mohla mít i v parném létě a nekousaly.
Johnons, ale i AVent...taky byly dobry...ja emla vzorek a tipuju, ze budou drazsi...kazdopadne nebrat Benu, ty byly na prd...
Za mě taky Johnson's.
Jedine chicco...jsou antibakterialni a na vsechny tri deti mi nikdy neprotekly....
Johnsons
Určitě Johnson's.
@levandulela Měla jsem měla Johnsons a ted jsem je nenašla, tak jsem si koupila Mamma tady ty https://www.ageo.cz/produkt/mamma-prsni-laktacni-vlozky-a-30-ks a na to, že jsou celkem za dobrou cenu, tak mi i vyhovují 🙂
Doporučuji pratelné od Aventu. Dobře absorbují, díky krajce na vnější straně a také díky své velikosti necestují v podprsence. První 2 měsíce jsem používala jednorázové - Chicco, Johnson, Babylove. Potom jsem si koupila od Aventu a jsem velmi spokojená. Nedeformují vzhled prsou.
http://www.philips.cz/c-p/SCF155_06/avent-pece-...
za mě jedině Johnson's - ty neměly chybu... jednou jsem jako nouzovku měla TESCO a olezly mi po nich prsa - krom toho, že poberou minimum mléka a jsou vlhké - během noci v 1 ráno už byly durch a na prostěradle obrovské kola mléka - nikdy víc - musela jsem je vyhodit do koše...
nejlepší jsou chicco
Johnson's