Prodej mateřského mléka mimo mléčnou banku

sharkulka22
18. únor 2019

Ahoj, chci se zeptat, jestli někdo nevíte, proč nikde nemůžu najít inzeráty, kde by se nabízelo mateřské mléko na prodej mezi maminkami. Do mléčné banky to mám ze Sedlčanska daleko, ale napadlo mě to jako přivýdělek na mateřské. Už jsem darovala přebytky mléka, když bylo naše miminko v nemocnici jako nedonošené. Všechny testy mám v pořádku, mohu to doložit. Mléko mám asi celkem kvalitní, protože už několik let nemám ani rýmu, nepiju alkohol, neberu žádné léky, drogy jsem nikdy ani nezkusila. Na mléku je obvykle vrstva smetany, beru vitamíny pro kojící, vyhýbám se potravinám způsobujícím prdíky miminek, velmi dbám na sterilitu a hygienu. Přijde mi škoda takové mléko nepoužít, když to někdo může potřebovat. Tušíte někdo?

sharkulka22
autor
18. únor 2019

@verionka Díky, to je ono. Takže vylít. To je teda smutný. Njn.

editah222
18. únor 2019

@sharkulka22 u nás v porodnice není mléčna banka, ale přebytek mého mléka jsem tam nosit mohla, ale byl to dar. Moje známá prodávala MM jiné mamince, byla to na základě důvěry. Já sama bych radši dávala UM než MM od někoho koho neznám.

merope
18. únor 2019

jen dotaz, jak velké máš ty přebytky - zda by to šlo zamražovat a schovat až budou příkrmy a dělat veškeré kaše a vše kolem z MM raději než z UM.

wrtulka
18. únor 2019

škoda že nejsi z blízka. Moc jsem hledala dárkyni mléka pro svoje adopčátko bohužel nenašla se..