Dobrý den,
v úterý to bude tyden co jsem porodila syna. Můj porod byl planovaný císař. Porod proběhl pod celkovou narkózou. Jenže ten samý den jsem byla ještě jednou na sále, protože jsem měla v děloze moc krve, tak mi to museli všechno vyndat operativně.( tím teď myslím tu krev, i když 15 minut mi to dělali bez uspání a bylo to nejhorší, co jsem mohla zažít, připadala jsem si zneužitá). Od doby co se mi narodil syn, tak jsem mu dala tak max. 30 ml mateřského mléka a musím dokrmovat umělým přes sondičku.)
Chtěla jsem se tedy zeptat. Jak se mohu pořádně rozkojit? Mám pocit, že mi nic nepomáhá a to dělám všechno, od pití kojících čajů, stimulaci odsávačkou, hodně piju a stejně nic.. max 30 ml.
Děkuji za odpovědi
Nepolevit. Nestresovat se, přikládat, zkoušet odsávat a dívat se při tom na mimi, hodně pít. Zavolat laktační poradkyni (externí, ne z porodnice).
Známá se pořádně rozkojila po 3 měsících
Mne se po císaři spustilo mléko až 9-10 den.Chce to čas a vydržet.Nebo můžeš zkusit laktační poradkyni.
@keyblaza já jsem v porodnici taky dokrmovala stříkačkou, hadičku jsem měla vždycky u prsa, aby se stimulovalo, až jednou vyzunkla dost a nemusela jsem přidávat.
ja bych ho asi prikladala aby proste sál, ikdyz na sucho a snad by to melo zacit