Potřebuji si odskočit na 2-3 h, jak vyřešit kojení?

sabini
15. zář 2015

Ahoj maminky, potřebovala bych poradit, jelikož jsem teprv týden z porodnice doma, kojím, a nevím jak mám vyřešit
kojení malé když potřebuji mimo domov na 2-3 hodky. Nevím jestli už v tomto brzkém věku dítě saje z lahvičky, že bych mu dala
odstříkané mléko, a nechci mimi tahat ven takhle brzo aby něco někde nechytlo.

hojda
15. zář 2015

Lahvičku ne, dokrmit alternativně, najdeš všude na netu, nejvíc mi vyhovoval kalíšek od medely, v lékárně za 12,-.

luji
15. zář 2015

Ja jsem davala lahev se specialnim dudlikem pro mimina Avent.Kojila jsem do 2 let a nikdy nebyl problem

blahova_andrea
15. zář 2015

zkusila bych si ten odskok vyřídit co nejrychleji, abych se na kojení zase vrátila. některá miminka ty 2-3h vydrží😉 pro jistotu bych nechala doma trošku mlíčka a instrukce na krmení stříkačkou přes malíček. nám to ukazovali v porodnici. pokud hodláš odbíhat častěji, tak bych si asi našla nějaké to pohodlnější alternativní krmení, ale pokud to bude vzácnost, tak s tímto vystačíš. strčíš miminku malíček na horní patro do té jamky, to spustí sací reflex a koutkem pusinky mu stříkačkou po trošičce dávkuješ mlíčko

martinkka
15. zář 2015

lahvičku bych takhle brzo nedávala, ani by mimčo nemuselo umět se z ní napít, max. bych nechala odstříkané mléko, aby mu ho dali stříkačkou přes malíček. A nevydrží mimčo dýl ani když spinká v kočárku? Já když jsem potřebovala něco vyřídit, tak mi hlídali syny venku v kočárku, to se jim hezky spinkalo a vydrželi mezi kojením i 4 hodiny

mysicka_lb
17. zář 2015

Ty dvě až tři hodiny jsou přesně ta doba, kdy si můžeš odskočit bez toho, aniž bys musela řešit dokrm. Kdyžtak můžeš být na telefonu, a kdyby mimčo řvalo, rychle se vrátit. Já musela od prvních dnů "odskakovat," v šestinedělí jsme se stěhovali, vybavoval se nový byt a předával se ten starý. A ten interval 2 - 3 hod je opravdu v pohodě.