Máte někdo podobnou zkušenost, že přes dostatek mléka se vám dítě pouští prsu, kroutí hlavou a pláče. Znovu se přisaje a tak pořád dokola. U nás pomůže na chvilku zvednout a nechat odříhnout, nebo pomasírovat bříško. Díky za zkušenosti
kacamura já jsem to tady proletěla zběžně a nic podobného jsem nenašla.
Dík za odpověď a jsem ráda, že v tom nejsem sama, mám čtvrté dítě a nikdo z těch tří to nedělal.
wow... čtyři děti... tak to je mazec... máš ůj velkej obdiv... já jsem ráda, že stíhám tohole jednoho prdolu... 🙂 ..ale chci ještě jedno 🙂
kacamura, my jsme je všechny chtěli a jsou to naše poklady. Větší mají svoje zájmy a ti dva menší nám dělají radost skoro jako vnoučátka 😀 Máme doma pořád veselo.
Nam se to stava taky a myslim si ze to muze byti i tim ze je malickej unavenej a ma i hlad a nevi coby drive.
my to máme někdy taky tak.Ale je to bříškem, tak prostě přestanem kojit, počkáme a malá si pak přece jenom dá. Paradoxem ale je, že když ji to takhle chytne, že začne u kojení plakat, tak když jí dám dudlík, tak se okamžitě zklidní 😨 .Nechápu.
tiez je mozne ze mliecko tecie prirychlo
ahoj holky, mně to taky začal syn dělat... ale u mě je problém v tom,že hned po šestinedělí jsem dostala menstruaci a malej mi odmítal mliko,tak jsem dokrmovala nutrilonem.. porad to prso natahuje a odtrhava se a prisaje se a porad dokola...nijak se u toho nekrouti,jen mi prijde,jakoby mu to neteklo,nebo nevim.... Nutrilonem ho přikrmuju ráno.V noci a přes den mu někdy stačí moje mlicko a nekdy prikrmim ...mylite,ze ma hlad a neteče mu to?
takové podobné téma už tu je... můj janáš to dělá celkem běžně... prostě ho bolí bříško.. tak dělám to, že ho nechám odkrknout a už mu nedám, on se zase sám přihlásí až bude mít hlad....