Ahoj holky, které používáté k ohřívání MM Via pohárky od Aventu, můžete mi prosím poradit? Když budu ohřívat ve vodní lázni, dám pohárek do vody na ohřátí s víčkem nebo bez? Možná je to hloupá otázka, ale v návodu jsem to nikde nenašla - bez víčka mi to přijde nehygienické a s víčkem se zase bojím, aby to nějak neprasklo, až se to zahřeje ...
Já myslím že to je jedno, ohřívám s ním i bez... určo to nepraskne a na tu chvíli ohřívání tam těch bakterií snad zas tolik nenaleze, kdybys to měla otevřené..
Tak já mlíčko ohřívala s víčkem, protože někdy jsem dala víc vody a nebyla jsem si jistá, jestli se pohárek nepřevrhne - prostě si tak plaval ve vodě a hezky to rozmrzlo. Nemražené mléko jsem ohřívala taky s víčkem, akorát jsem s ním pořád kvrdlala, aby to bylo rychleji. No, a teď v tom ohřívám doma vařené příkrmy - to už bez víčka a pořád míchám. Je to super věc, na tyhle pohárky nedám dopustit! 🙂
ahojda,odsávám mm už 10měs.a používám pohárky od Aventu,když mm ohřívám ve vodní lázni,tak to ohřívám s víčkem,nemusíš se bát,že by kelímek praskl,je k tomu přizpůsobený,když ohřívám v mikrovlnce,tak samozřejmě bez víčka.