Prosím vás, v čem uchováváte v mrazáku odstříkané mateřské mléko? V nějaké speciální nádobce?
Já jsem uchovávala ve speciálních sáčcích na mateřské mléko. Jsou fajn, nezaberou tolik místa.
já v obyč. vyvařených skleničkách od jogurtů, zavařenin a tak 🙂 tak to dělali i v nemocnici a řekli mi, ať to tak dělám...nic speciálního jsem nemusela kupovat
Já mám speciální lahvičky z chicca a nebo sáčky od medely,ale můžeš uchovávat v čemkoli,cos vyvařila😉
ve sklenickach od vyzivy 😉
Měla jsem spešl sáčky na MM z Tesca, cena byla příznivá a hlavně to zabralo v mrazáku minimum míst. S místem bojuju stále. A pokud došel tento spešl obal, tak jsem použila sáček na led.
ja jsem teda nikdy mleko nemrazila, ale ty Avent kelimky bych urcite doporucila, hodi se pak skvele na prikrmy 🙂 Nebo do nich davam keksy kdyz jdem ven a tak 🙂 Taky dobre jako obal na dudlik, kdyz nemuzu najit ten spravny... Takze se podle me urcite vyplatej 🙂
Ahojky, tak já mrazila v Avent kelímkách. Teď do nich dávám holkám např. jogurt nebo svačinky, když jedou k babičce na hlídání 😉
Avent kelímky a používám je dál na všechno možné, jsou super. 🙂
Já používala a používám doteď taky Avent kelímky🙂
Avent Via poharky nebo sklenicky od Jihoceskeho jogurtu se sroubovacim vickem.